Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yıllık Bağkur'lu kişinin raporla erken emekliliği..?

emca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ejeksiyon fraksiyon % 26-% 28 efor kapasitesi nhy klas 3 venöz yetmezlik postetromboflebit sendrom koroner arter hastalıgı hipertansiyon kronik böbrek hastalığı kalp raporu % 100

16 yıllık bagkur siğortalı malülen emekli olabilir miyiz biri cevaplasın

Sakatlık oranı cetveli'Ne göre % 60 ve üzeri rapor alacağınızı varsayarsak, erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanmak için sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz. Sizi hastaneye sevk ederler. Alacağınız rapor oranına göre emekliilk için aşağıdaki tabloya tabi olursunuz:

bagkur.PNG

Not: Malulen emekliliğe değil, 5510 sayılı yasanın 28. maddesine istinaden erken Yaşlılık emekliliğine başuru yapacaksınız.

ben ben tarım bağkurluyum 17 yıldır pirim ödüyorum 6060 ğünüm var sgk ye gittim beni hastaneye sevk etti bana ejeksiyon fraksiyon % 26-% 28 efor kapasitesi nhy klas 3 venöz yetmezlik postetromboflebit sendrom koroner arter hastalıgı hipertansiyon kronik böbrek hastalığı kalp raporu % 100 bu raporu verdi malülen emeklilik onayı için beklememi söydiler sizce bu netice ile malülen emekliğim kabul görülürmü başka bi işlem yapmam gerekirmi teşekkür ederim

Malulen emeklilik süreciniz işliyor. Sonuç lehinize olacak gibi görünüyor. Bekleyip göreceğiz.

Ayrıca Maluliyet ve Sağlık Kurulları Daire Başkanlığı evrak takibi: 0312 415 32 03-4-5-6

teşekkürler hocam 1hafta oldu bekliyoruz bakalım sonuş ne oldu ne zaman belli olur bu konuda bilğiniz varmı ?

bende bağkurdan yeni emekli oldum ilk önce malülen emeklilik için sevk ediyorlar red geldikten sonra ise erken yaşlılıktansevk ediyorlar benim 2010yılındamalülen emekliliye başvurduğum raporum ile 20131.inciayında emekli oldum yeni rapor istemediler inşallah sendende istemezler kolay gelsin.

ben 1965 doğumluyum normal emekliliğime 7 yıl falan var 1996 bagkur girişliyim benim de bundan yararlanma şansım varmı erken yaşlılıktan

Emekliliğe dair durumunuz yukarıdaki mesajda anlatıldığı şekilde olacak.

ben senden daha iyyidim erken yaşlılıktan emekli oldum red gelirse itiraz et bende öyle oldu

slm arkadaşalr şimdi de arakarar çıktı fakülte hastanesine gideceksiniz dediler ara karar nedemek oluyo beni ilk başta sgk kendisi araştırmaya sevk etti raporumu ordan aldım şimdide ara karar nedeniile fakülte hastanesine gideceksiniz dediler ne için olabilir yardımcı olurmusunuz

Genelde 2. rapor isteniyor tetkikler ve tahliller yeniden yapıyor,biraz zaman uzar ama sonuç sizin lehinize sonuçlanır.

peki ikinci raporun istenmesi neden olabilir

Genelde devlet hastanelerinden alınan raporlar tetkik ve tahlil yönünden eksik oluyor o yüzden üniversite hastanelerinden detaylı rapor isteniyor

teşekkürler zaten ilk gittiğim araştırmaya kendileri gönderdi oranın raporunu kabul ediyoruz diye şimde fakülteye gidin diyolar neyse bakalım hayırlısı diyelim

malülen emekli maaşı nekadardır nasıl hesaplanır bi bilgisi olan arkadaş varmı ? 17 yıl 4 ay dır pirimi düzenli olarak ödedim çiftçi bagkurundan malülen emeklilik dilekçem % 80 raporla kabul edilmiş maaş nekadar olur acaba arkadaşlar bilğisiolan varsa yarcımcı olabilirmi ?

TEŞEKKÜRLER

Çiftçi bağkurunda emekli maaşları düşük oluyor maalesef. Ne kadar olacağını kesitirmek güç. Ama tahminim 700 TL gibi bir şey olabilir

700 tl ye razıyım bülent abi 700 olursa ğüzel yine ne yapalım başka çaremiz yok çalışamıyoruz en azından bi maaşımız olur inş tahmininiz gibi olur teşekkürler

bi arkadaş 200 tl 300 tl dedi kafama takıldı bu kadar düşük olma ihtimali varmı acaba 17 yıldır düzenli olarak ödedim 300 olmaması lazım ama

arkadaş ben ocakta erken yaşlılılktan esnaf emeklisiyim aldığım maaş şuan da680 tl sençifçiden emekli olursan daha düşük olur

Üst Alt