Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

16 yıllık devlet memuruyum. Emekli olunca ne kadar ikramiye ve maaş alırım?

yalnızgemici77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1. benim sorum 16 yıllık devlet memuruyum malülen emeklilik ve rken emeklilik durumunda elime ne kadar maaş geçer ve nekadar ikramiye alabilirim beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar.

2. 16 yıllık devlet memurunun erken veya malülen emeklilik durumunda ilerde eş ve çocukları maaş bakımından yararlana bilirlermi ilginize şimdiden teşekkür ederim.

bilgi edinme için

slm bir sorum daha olacak mümkünse beni aydınlatırsanız sevinirim 16 yıl hizmeti olan memurun erken emeklilik ve ya malülen emeklilik durumunda 20 yıl üzerinden emekli edildiğini öğrendim yanlışsam beni düzeltin fakat esas sormak istediğim emekli ikramiyesi ödenirken 16 yılmı yoksa 20 yıl üzerinden ödeniyor beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim bir diğer sorum çalışırken sakatlanan memurun emekli olma şartları nelerdir (malülen veya erken emeklilik durumunda hangisi daha avantajlı)

İkramiye çalıştığınız yıla göre hesaplanır.

Sonradan sakatlanan memurun emekilik şartları:

a) % 50 ilâ % 59 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 5760,
b) % 40 ilâ % 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 6480

%60'ın üzerindeyse, en az 5400 gün

Üst Alt