Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 aylık T5 seviyesinde OF'liyim. Bacaklarımda hâlâ his yok..?

besalti20

Aktif Üye
Konular
295
Reaksiyonlar
12
Gecmiş olsun herkese...Ben 17 ay oldır trafık kazası sonucu t5 sevıyesınden omurılık yaralanması ıle yurumuyordum..ama artık kendım yaptıgım hareketler kendıme ınancım guvenırım sayesınde artık paralel barda yuruyorum,korktugum ıcın paralel barın dıssına cıkamıyorum korkuyorum...ama onuda basaracam ınanıyorum kendıme,fakat merak ettıgım ogrenmek ıstedıgım bır sey var..Halla hıssım yok varda cok az var..sızce gerı gelme durumu varmı..gun be gun fark edıyor yanıyorlarda bacaklarım...

bende 5 yıldan beri bekliyorum ama banada gelmedi daha :)

inşallah hissini geri kazana bilirsin..bunu zaman gösterecek..beklemek ve egzersiz yapmaktan başka çare yok ne yazıkki...

besalti kardeşim madem yürüyormuşsun yat kalk Allaha dua et kardeşim his olursa olur olmaz sa da sadece hissin yok...tam tersi olsaydı ne yapacaktın onu düşün..?

hem paralel barın dışınada çık...yanında 2 kişinin gözetimi altında...biraz cesur ol...bu aşamaya gelmişsin...daha ne istiyorsun...

herkes kendinde olmayanı ister
insanın istekleri sınırsızdır

*daha ne istiyorsun* sözümü yanlış anladınız.....ama neyse...boş verelim şimdi...

Haklısınız her zaman her durumda sukur edıyorum etmelıyızde dımı..?ondan gelen her sey hoştur,cefasıda hoş,kahrıda hoş...
Haklsın mac72 abı..ama bırde bu korkuyu yensem :) ama kendıme ınanıyorum yaa basaracam az kaldı:)
Tuvallet hıssı %40 hıs geldı abı..hıs,hareket,yruste yanı hepsınde sukur gelısme var..
sukur..

Üst Alt