Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 bin TL'ye nasıl bir araç alabiliriz?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
selamualeyküm arkadaşlar :) babam yeni araba alacak bütçemiz 17 milyar.Ne gibi az yakan Aile arabası önerirsiniz .

o zaman benzinli lpgli clio 1.4 alın az yakar masrafı az ve bagajı oldukça geniş

sahibinden.com fiyatları bakıyorumda abartılı fiyatlar yazıyorlar ondan dolayı arabanın değerini bilimiyorum :)

toyota coralla sağlam araç ama yere çok yakın gibi duruyor bu araba ful yük yükleyince bozuk yollarda yere tosarmı

teşekkürler arkadaşlar tavsiyeliriniz için :) babamın amacı ikinci eli kuvetli olsun (herhangi bir sıkıntıda çabuk satılması ) istiyor.

bide 2000 üstü model istiyor kendisi eski model araç kullandığından yenilik yapmak istiyor :)

kıskanç&erkek;

İki aracı da çok zor satarsın ama clio 1.4 özellikle yeni kasa denk getirebilirsen süper olur satman da kolay olur

güllerin efendisi;

Pek sanmıyorum örnek olarak 2005 model megane 2 yi 2008 model fiyatını istiyorlar ?

cdisci;

albea ve era çok satılan araçlar neden zor satılsin ki?

2003 model coralla terralar 1.4
18 milyarlık olanları nasıldı

kimse yokmu yardım edecek biri

reno bula bilirsin dacia longan skodanın 2006 2007 modelleri var onlar var birde accent var 2000 model transpoterler 10.000 tl görüyorum ikinci el oto satan siteler.de

2 .eli iyi olsun istiyosan, honda yada vw alıcaksın. özellikle honda, anında gidiyor.

honda ve reno + dacia lar tabi 2009 modelinden sonraki dacialar anında gider.Mami Junior.

ormancı arkadaşım bu toyotanın kliması yoksa bu kadar para verme ayrıca km düşürülmüş ola bilir ayrıca motor karbiretörlümü ona bak(enjeksiyonlu tavsiye ederim yakıt açısından) değişen parça varmı yok mu yazmamış ama toyota kolay kolay sanayii yüzü görmez yeterki yedek parçasına dikkat edersen ayrıca asla yan sanayi yag filitresi kullanma bence.
transporter tarzı araçları düşünürsen trafik siğortasını dikkate al otomobil sigortası 300 tl ise transporterin sigortası 700 tlden aşşagı çok zor çıkar ama şahsi tavsiyem corolla almandan yana.:rolleyes:

fiat al bea :D
erada olur bende 1.5 senedir palio kullanıyorum yagını değiştirip devam sıkıntı yok.. dizel alacak oldumu bence sıfır alınma ikinci elde temiz dizel bulmaz zor.
reno ve pejolarda problemler fiat ve hyundai e göre daha fazla oluyor bence...

ÖTV ' den yararlanarak nasıl engelli aracı alabilirim

Merhaba Arkadaşlar,

Yakın bir tanıdığım ÖTV'den yararlanarak engelli aracı almak istiyor.

Sorunu şöyle ; Görme engelli çok eski bir raporu oranı ise % 90 . Daha sonra tekrar engelli kartı almak için rapor çıkarttığında ise alınan rapor oranı %75tir. Bu raporlardan hangisini kullanabilir. Arabayı ise kendisi adına kızı alabilir mi ? Bu arada kızı evli . Soyadı farklı olduğu için bu haklardan yararlanabilirmi?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdiden...

Üst Alt