Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşında lise 3. sınıf öğrencisi birisi EKPSS kuraya katılabiliyor mu?

muneza

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Merhabalar kayınço engelli 17 Yaşında lise 3 sınıf okuyor kuraya başvurabilir mı ?

Hayır arkadaşım Lise Son yani Haziran itibari ile mezun olucaklar ve mezun olmuşlar katılabiliyor...
Yani 1 sene sonra liseden mezun olucak daha sonra 1 sene hazırlanıp 2018 de başvuracak

[SIZE=3][SIZE=1][/SIZE]Uyarayım: 18 yaş sınırı göz önüne alın...[/SIZE]

Nasıl katılacak? Yaşında dolayı reşit değil ki...

Yaw arkadaşlar 1998 doğumluymuş 18 yaşında

Şimdi bilgili arkadaşlar katılabilir diyorsunuzda liseyi yarım bırakıyor diyelim çıktı gidecek tabi peki liseyi kaldığı yerden okuyabilirmi sonra pişman olmasın.
Kamu personelleri eğitim durumundan yarı zamanlı çalışma ve eğitim durumundan okuluna devam etme olayı vardır.

muneza pişman olup olmayacağı ona kalmış bi durum sizin sorduğunuz kuraya katılıp katılamayacağı kuraya katılır sonra liseyi bitirir bunda bişey yok

Ekpss kura

@muneza pişman olup efendim bnblise 3.siniftayim 4.sinifi açıktan okuyacam bu sene yani 1 ay sonra kuraya katilicam katılabilir miyim acaba katılan bile lise okul belgesini yoksa 8.si if ortaokul diplomamlami gitmem lazim

Efendim ben lise 3.siniftayim 4.si içi açıktan okuyacam bu sene kuraya katilicam katılabilir miyim acaba katilaam bile ortaokul diplomamı gorurmem lazım yoksa normal okul belgesi mi ......bide kuraya katılacak bile ne zmn sonuçlar aciklaniyor. Ayrıca 19 yaşındayım

Elmas özaltın
Kuraya katılabilirsin. Kura başvuru ve sonuç tarihleri için ösym sitesine bakarsın. Liseden mezun olursan ekpss sınavında liseden girersin sınava.

Üst Alt