Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17 yaşında lise 3. sınıf öğrencisi birisi EKPSS kuraya katılabiliyor mu?
Hayır arkadaşım Lise Son yani Haziran itibari ile mezun olucaklar ve mezun olmuşlar katılabiliyor...
Yani 1 sene sonra liseden mezun olucak daha sonra 1 sene hazırlanıp 2018 de başvuracak
Şimdi bilgili arkadaşlar katılabilir diyorsunuzda liseyi yarım bırakıyor diyelim çıktı gidecek tabi peki liseyi kaldığı yerden okuyabilirmi sonra pişman olmasın.
Kamu personelleri eğitim durumundan yarı zamanlı çalışma ve eğitim durumundan okuluna devam etme olayı vardır.
@muneza pişman olup efendim bnblise 3.siniftayim 4.sinifi açıktan okuyacam bu sene yani 1 ay sonra kuraya katilicam katılabilir miyim acaba katılan bile lise okul belgesini yoksa 8.si if ortaokul diplomamlami gitmem lazim
Efendim ben lise 3.siniftayim 4.si içi açıktan okuyacam bu sene kuraya katilicam katılabilir miyim acaba katilaam bile ortaokul diplomamı gorurmem lazım yoksa normal okul belgesi mi ......bide kuraya katılacak bile ne zmn sonuçlar aciklaniyor. Ayrıca 19 yaşındayım
Elmas özaltın
Kuraya katılabilirsin. Kura başvuru ve sonuç tarihleri için ösym sitesine bakarsın. Liseden mezun olursan ekpss sınavında liseden girersin sınava.