Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşındaki yiğenim trafik kazasında babasının vefatına neden oldu..?

METTUREL

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle Selamlar Herkese
2012 yılı Aralık ayının 30'unda eniştem 17 yaşındaki oğlunun kullandığı kendi üzerine kayıtlı 2011 model toyota marka aracıyla kavşaktan dönüş yaptığı sırada aracın sağ tarafından bir tırın araca çarpmadan önce 38 metre, araca çarptıktan sonra 32 metre fren izi meydana getirerek çarpması neticesinde rahmetli oldu, kazanın olduğunda eniştem 46 yaşındaydı, kaza raporunda 1. derecede yeğenime 2.ci derecede tıra kusur verildi, görülen davalardan sonra %75 bizim, %25 karşı tarafın kusurlu olduğu bilir kişi raporuyla belgelendi,

enişteme ait araç TEB Çetelem kredisiyle alınmıştı, kazada araçta pert oldu, araç firmadan sıfır olarak alınırken krediyi veren firmanın enişteme hayat sigortası yapılmadığı söylenerek aracın bedelide ödenmedi, yeğenimin ehliyetide olmadığı için kaskoda karşılamadı,

kız kardeşim kazanın oluğunda 34 yaşındaydı, 3 ü erkek son çocuk kızdı, en büyük yeğenim 17, ikincisi 15, üçüncüsü 8, kız olan son çocukta 4 yaşındaydı, yeğenim şoför olduğu için bize rücusu olmasından korktuğumuz için sigortaya da başvuramadık,

bununla ilgili bize bilgi verebilecek bir arkadaşımız olursa memnun oluruz
İlginize şimdiden teşekkürler.

sayın mettürel öncelikle başınız saolsun.her iki aracın traffik poliçesinden de tazminat alma hakkınız bulunuyor.

kazadanışma Burada yöneltmiş olduğu konu dahilinde bilginiz varsa,
Forum üzerinden yardımcı olursanız, konudan forumdan herkes faydalanmış olur.
Bu gibi durumda olan varsa bilgi edinmiş olur.
Buradan yardımcı olmanızı rica ederiz. (Özelden olması gerektirecek bir konu değil sanırım)
METTUREL Çok geçmiş olsun. % 75 Siz kusurlu olduğunuz için,
Sürücünün de ehliyeti olmadığı için lehinize bir sonuç çıkmaz diye düşünüyorum.
Allah yardımcınız olsun.

Amin Bizim gibi magduriyet yaşayan tüm arkadaşlarımıza da geçmiş olsun
ilgilenen arkadaşların hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim
sigortaya dava açabilir miyiz
açarsak bizim lehimize mi olur
rücu olur mu
bir çok iş takipçisi değişik şekillerde bize ulaşıp sigortaya dava açmamızı,
bize tekrardan rücusunun olmayacağını noterden taahhüt ederiz diyorlar
bizde tekrar bir mağduriyet yaşamamak için buradan konuyu bilenlere danışmak gereği duyduk
yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Bizim aracımızın sigortasından da mı ala bilmekteyiz rücu olurmu tekrarında bize
karşı tarafında rücusu olurmu bize
teşekkürler

Plumeria

sayın Plumeria
sizi tebrik ediyorum, bu siteye yardım amaçlı değilde hep müşteri kapma derdinde olanlar gelmeye başladı, bunun mücadelesini çok yaptım burada, ama yoruldum, bu forumlar bilgi paylaşım yerleridir, reklam yapma veya para kazanma yerleri değildir, adam numarasını yazıyor ara bilgi vereyim sana diyor, bilgi vereceksen foruma yazarak versene, niye özelden görüşme ihtiyacı hissediyorsun, reklamını yapacaksan bu siteye reklam verirsin olur biter
lütfen bu amaçla özellikle trafik kazalarıyla ilgili telefon bırakan veya işyerinin reklamını yapanlara müsade etmeyin, varsada reklamlarını silin, bizim engelli arkadaşlarımızın acılarından para kazanmalarına müsade etmeyin,
sayın OturanBoğa ' yıda bu konuda bilgilendirirsek uygun olur düşüncesindeyim.
ayrıca burada
http://www.engelliler.biz/forum/tra...8376-trafik-sigortasindan-tazminat-almak.html arkadaşların neler yapmaları gerektiğini gayet açık ve detaylı bir şekilde yazdım.

evet kazazede benim konuma da durmadan özele gel şu numarayı ara falan yazıp duruyorlardı bende buraya yazın deyince yazışmalar silindi. halen daha özelden yazanlar oluyor. biz buraya maduriyetimizi gidermek adına geliyoruz size para kazandırmak için değil. forumun bu zihniyetteki insanlardan arınması dileği ile...

Murat kardeş rabim sabır versin burda tazminat hakkınız karşı aracın kusuru olan % 25 inden faydalanabilirsiniz rucu olayıda olmaz % 75 lik kusur oranı ile ilgilide ehliyetsizlikten dolayı bir hakkınız yok kullanıcı siz talep eden siz ödense bile faizi ile birlikte geri ödenecek bir para

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar
Bende size katılıyorum
Bu forum para kazancı kapısı olmamalı
İnsanlara faydalı olunmalı diye düşünüyorum

Üst Alt