Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşındayım. İşitme cihazı takmakla ilgili sorularım var..?

aslan1223

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
BEN 17 yaşındayım çok kulak sorunu çektim önce tüp taktılar sonra delik var dedilerdeliği kapattılar sonra kulak zarındamı ne çökme varmış.
okula gidiorum ses geliyor ama anlama sorunu var bugün doktorla gene konustum bana dedikisana işitme cihazı yazamam
sen anca araştırmaya flan git dedi
en yakın zamanda gideceim zaten size sorum olcak acaba verdikleri işitme cihazı görünüyormu yani bilmiyorum sanırım takmaya çekinirim bilgisi olan varsa lütfen yardımm.
yardımcı olacak hocalarıma şimdiden teşkkürler ederim.

Merhabalar Geçmiş olsun.. Yaşamayan bilmez. Şimdi, işitme engel oranının ve desibel kaybının seviyesine göre işitme cihazları var. Kulak içi olanlar var, Kulak arkası olanlar var, Gözlüğe monte edilenler, Baha sistemi, vs vs... çok Ama sizin anlattığınızdan anladığım kadarıyla sizde kayıp çok değil. o yüzden muhtemelen size kulak içi cihaz verirler. O da estetik açısından görünmüyor. Kulak arkası alsanız dahi size veya bir başkasına zararı olmayacaktır sadece yeni ortama girdiğinizde veya ilk defa taktığınızda meraklı gözlere meraklı sorulara maruz kalacaksınız ki biz insanoğlundaki bu merak olayı normal :) O yüzden çokta stres yapmanıza gerek yok bu arada kulak arkası işitme cihazı kullanıcısıyım. tekrar geçmiş olsun.

Vallahi moral verdiniz çok teşekür ederim istersinz size odyometristen aldigim kagidi gosteriyim siz bakn

olur bakayım desibel oranınız kaçmış? moralinizi bozacak bir şey yok sadece meraklı bakışlar rahatsız eder biraz ama zamanla alışırsın.

arastima dedikleri kulak zarinda cokme icin ne yapabilirlerki:(size cihaz yazmadan sizde cihaz almayin/ her isitme cihazi alan duysaydi dunyada sagirmi kalirdi:(isitme cihazi ses duyurur anlamaya cokta katkisi yoktur ses duymayinca mecburen kullaniyoruz

Desibel oranini bilmiyorum fakat doktor bana tiz sesleri duyamadığımı söyledi.

Üst Alt