Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşındayım. Kifoz skolyoz ile ilgili sorularım var..?

snowshield

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
17 yaşındayım yaklaşık 5-6 yıl önce doktor kifoz tanısı koydu daha ilk evrelerindeyken. Şu an abartılacak derecede ağrım yok istediğim zaman dik durabiliyorum sadece yorgun olduğum zaman sırt ağrım oluyor yalnız bir sorum var eğilince sırtımda bir çıkıntı oluşuyor doktor ameliyat diyecek diye çok korkuyorum 3-4 senedir kontrole gitmiyorum bu ay gideceğim bu saatten sonra tek çözüm ameliyat mı yoksa egzersizle düzelebilir mi kimselere anlatamıyorum derdimi lüften bir şeyler söyleyin.

keşke önceden bi gitseydin doktora kifoz tahminimce daha iyi düzelebilir skolyoz la kıyaslanınca verecegi dereceye bagli düzelmesi benim kifoz hakkında pek bilgim yok ama ihmalsizligin sonucu ameliyat olabilir heran hazirlikli ol fakat hicbirşeyi kafaya takma ben 18 yaşında skolyoz teshisi yedim ne yapsam etsem 50 derece cıktı suan 20 yaşındayım ve yazın ameliyat olacagim inşallah güzel gecer ameliyatin iyi yanlarıda var sen bi doktorunla görüs buraya yaz be n cevap atarim

Üst Alt