Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

17 yaşındayım ve 25 derece skolyozum var, ağrılarım çok fazla..?

NARKOZ

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
17 yaşındayım ve 25 derece skolyozum var.ağrılarım çok fazla,sol omuzuma vuruyo ağrılar.okula gidiyorum ve okulda beni rahatsız ediyo bu hastalık.sizce ne yapmam lazım? fizik tedavi gördüm ama bir faydası olmadı. :cry: :cry: :cry:

geçmiş olsun

o kadar çok eğrilik olmamasına rağmen neden ağrın çok.bence hemen daha iyi bir doktora git. ya da kendi doktoruna güveniyorsan tekrar muayeneye git.
gerçi şundan da olabilir.eğer vücudun spora alışık değilse fizik tedavinin ilk günlerinde de ağrın artmış olabilir. bende olduğu gibi:(

Fizik tedavim biteli 1 ay oldu.ama hiçbir değişme yok ağrılarım daha da arttı.şu an ne yapacağımı hiç bilmiyorum.doktor bekleyelim diyor.

skolyoz derecem 25 idi.hala öyleymiş ilerlemiyo şimdilik sonradan ilerlermi? :cry: :cry:

NARKOZ;
kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanırım gelişmin hemen hemen bittiği yaştan sonra ilerlemiyor çünkü gelişime bağlı

selam.benimde 25 derece skolyozum var aynı zamanda % 80 akciğer ve karaciğerden de rotor sendromum var ama sadece raporumda koah gözüküyor çalışabilmek için.gelelim meseleye ben 44 yaşındayım artık bundan ileriye gitmezmiş ama genç bireylerde tedavi ile düzeliyormuş bana doktorum fizik verdi ama çok zor ve kendim yardımsız yapamıyorum benimde ağrılarım çok fazla.ameliyatı tavsiye etmiyor metali yabancı cisim olarak kabul edince çok kötü sonuçlar ortaya çıkarmış ne diyelim dikkatli yaşayacağız artık.baş parmaklarımda yanma ve uğuşma oluyor bazende serçe ve yanındaki parmaklarıma hissettiriyor.

Üst Alt