Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 saniye kaçabilen çok zekidir

Çok zor kaçamıyorumki, hemen yakalıyorlar. :)

You survived 0.177 seconds ! bu sinyali veriyor bu ne?

Oyunu anlamadım ki ortadaki kırmızı kareyi dış kareden dışarı mavilere değmeden çıkarmaktan bahsedişyorsa o kolay 3 saniyede çıkıyor.galiba o değil başka bir şey var anlamadım:confused::confused:

sessizfırtına hem kırmızı kareyi diğer karelerden kaçıracaksın. Hemde kenarlara çarpmayacaksın. Bu şekilde 18 saniye devam edeceksin.

Tamamen boş sayfaya çıkaracağız işte öylemi nasıl kaarsak kaçalım değmeden boş sayfayamı?

Hayır karenin içinde kaçacaksın diğerlerinden duvarlara değsende yanıyorsun.

Burcu o kadar dayanabilmişsin insan 1 saniye bari kaçar:D

Enteresanmış, ilk kez görüyorum. Zekayla alakasını çözemedim ama ben 15 sn dayanabildim.

You survived 15.354 seconds !

Vaaay helal büyücü. :)

Peki pilotlarla ne alakası varmış? :D Alt tarafı kule ile konuşuyorlar. :p Rota belli, gidilecek yer belli. :D

Vaaay helal büyücü. :)

Peki pilotlarla ne alakası varmış? :D Alt tarafı kule ile konuşuyorlar. :p Rota belli, gidilecek yer belli. :D

Veritas seni duyanda pilotları İngiliz dili ve Edebiyatı bölümünden:D alıyorlar sanacak.
:D

Ay evet yaa saçmalıyorum :D:D
Bazen oluyor böyle neden bilmem. :D:D
Koptum gece gece güzel benzetmeydi o/

You survived 22.679 seconds!
18 saniye kolay yapılıyor ama daha sonra küpler çok hızlanıyor 10 denemeyle bu kadar yapabildim.Büyücü helal olsun valla 26 yapabildiysen...

Fotoğrafsız skor kabul edilmiyor.Büyücü 26 saniyeni isbatlaman lasım.:D

Olmuyo yaa en fazla 17.68 yapabildim en az da 0.032 yapabildim:D

oyunu anladım hasan ama 13 sny kaçtım.salakmı oluyorum şimdi:)

Üst Alt