Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 senelik patrona güvenmenin sonu: iş kazası! [O an]

hasankodan

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
0
Merhaba; Ben Hasan KODAN.
11.09.2007 Tarihi. işyerine o gün Trafikten Biraz geç gittim. o gün Patron isyerine Pres almıs. agırlık 600,700Kg. Dükkanın arabası ile geldi. Fonklift ile yere indirdik (18 Senelik Patron Dediğim burada 4 senedir Müdür.) baska makina bozuldu 2 kisi onunla uğrasmaya gitti. Beklerken Müdür fazla dayanamadı -biz makinayı biraz oynatalım. dedi. ben;- Abi bu is 4 kisi ile olmaz deyince. ben Burda neciyim, karşıya çaprazıma geç diye kızdı.
Makine eşikten geçerken Devrildi, ayagım altında kaldı sonra hastanede Kangren olunca kestiler. O Müdür ise Mahkemede bütün söylediklerini inkar etti. Asıl olan ise hayatını kurtardıgım işçi ekmek korkusundan beni suçlar ifade verdi.
Siz Siz olun kimseye güvenmeyin, işimi kaybederim diye sakat ise girmeyin...
SONUÇ: benim gibi sağ ayağınızı kaybetmeklede kalmazsınız. ALLAH Göstermesin. Sonra 2 Müfettiş raporu; 1- %80 işyeri, %20 beni..
2- %25 Patronu, % 50 Müdürü, %25 beni suçlu Gösterdiler.

İyi Geceler.....

ben olsam o patronun dedigin adımı anlının tam ortasından vururum zaten dunyanı karartmış daha baska kaybedecek neyin var ama bir anlık sinir bu benimki allahından bulsun baska diyecek bir sey yok cok gecmiş olsun kardes ne diyim

Vurmak Kolay Ama!!!

iyi geceler...Vurmak Kolay Ama!!! esim çouğum, beni tutan zaten onlar.
Arkamda kalacaklar beni düsündürüyor. Onu ben ALLAH'a Havale ettim.
o bilir yapacağını....

Arkadaşım geçmiş olsun...

Elbette büyük bir güven sorunu yaşamışsınız. Bu konuda çok haklısınız. Ama hiç kimseye güvenmeden bu dünyada yaşayamazsınız. Temkinli olunması güzeldir. fakar bana göre güven sorununu önyargı haline getirmek hiç kimseye bir şey kazandırmaz.

Hayatımızda güveneceğimiz insanların karşımıza çıkması dileğiyle...

SEYİTHAN arkadasın da dedıgı gıbı bır anlık sınır tabı her seyın olumlu olumsuz sonucu dusuneceksın yasadıgın basına gelen seyı de kaderınde varmıs gıbı gormelısın bence.zaten olacagı varsa bır seyın her ne ıse o...nerde olursa ol ne yaparsan yap o basına er yada gec gelcektır....Gecmıs olsun cok uzuldum allah sabır versın ve bunuda unnutmayalım kı olmuş ıle ölmuse care yok.guzel dusunmelı guzel yasamalı ınsan.

iyi geceler. Ben Kimseye güvenmeyin demiyorum arkadaslar.Güvenim %100'dü
artık %50. Benim Ona yaptığım iyilikleri babası bile yapmamıstır.işlerinde çalıştığım kadar o bile çalısmadı. Kısaca benim demek istediğim kimseye körü,körüne güvenmeyin.

ayrıca Hepinizde Sağolun tesekkürler...

kardes aynı patrondan bendede var hemde 3 tane boyle patronlar oldukça cok ınsanımız telef olur boyle serefsızlerın allah cezasnı verır amma burda amma baska yerde

buyuk gecmış olsun hasanbey her sepette mutlaka curukler cıkar benım calıştığım şirkettede patrondan tum çalışan olarak cok memnunuz ama gelgelelım koltuk sevdalısı yonetıcıler varya o koltuğu kaybetmemek için herturlu fırıldağı sana yapıyorlar ve bunada kışılıyı oturmamış kendısıne guvenı bulunmayan iş arkadaşlarındanda eklenınce huzur ve guven olayı tamamen ortadan kalktığı gıbı bır hakta talep edemıyorsun oyle bır ortamda ne yapabılırsınkı bu yuzden 12 senede 4 işyerı değiştrdım en sonunda pes etım 4/3 luk bır ortam bıle bulamadım ferdı olarak hareket etmek cok şey bılmemek herşeye zıplamamak en önemlısı kışılıyınden tavız vermeden bır duruş sergılemek ozaman iş yerınde azda olsa kendıne bıraz huzur sağlar ve herkeste ona göre sana karşı hal ve hareketlerıne dıkat ederler bu son işimde bunu denedım %50 huzurluyum calışan arkadaşlar varsa böyle denemelerını tavsıye edebılırım tekrar gecmış olsun sızın durumunuzdakı tum arkadaşlara

çok geçmiş olsun Hasan bey allah başka acı vermesin .
Haklısınız insanın güveni bir yıkılmaya görsün kimseye güveni kalmıyor .
Böyle üç kağıtçı yobaz insanlar yüzünden insanın hayatı kararabiliyor
İnşallah oda büyük acı yaşar

ben şunu merak ettim patronunuz sizinle ilgilendi mi hastaneye ziyaretinize geldi mi. vicdanı ne durumda.

Geldi ama...

iyi geceler... hastanede geldi.2,3 kere.. ayağımın kesileceğini söyledim... tanıdıkları vardır diye.. bana : sen merak etme ayağın kesilmez ben elimden geleni yaparım.. dedi. gitti ... kılını bile kıpırdatmadı.1,2 kere yalnız kalınca nereden bileyim böyle olacağını. dedi. Ne deyim küfür mü edeyim..
O Vicdanını rahatlatmanın peşinde..Hastaneden çıkalı 1 seneyi geçti ....
Daha aramadı. Su anda mahkeme onun savunmasını alacak.9. aya kadar savunmasını verecek....Yaralanmaya sebebiyetten...
Hosçakalın...

çok geçmiş olsun.
keşke söylebileceklerim,yapabileceklerim olsa ......
benzer olayı bende 2005 yılında yaşadım.ama vesile olanı,ogünden beri hiç görmedim.

bence hakkını sonuna kadar ara. tazminatını al. geçmiş olsun.

Mahkeme... Avukat...

Merhaba.. Soran Arkadaslara Avukat Tuttum.... Suat Ergin 1 sene neredeyse oldu.. Artık o ilgileniyor...
Ayrıca hepiniz de sağolun...

Eminim bu kazanın başınıza gelmesine sebeb olan müdürünüz vicdan azabı duyuyordur..

Sizi ziyaret etmiyor olmasının nedenide yüzleşmeye cesaretinin olmamasındandır vicdanı rahatsız oluyordur size karşı bir garezinin olacağını zannetmiyorum ama siz sakatlanmanıza sebeb olduğu için haklı olarak öfke duyuyorsunuz..her iki taraf içinde zor bir durum..

Geçmiş olsun arkadaşım..

İş güvenliği hiç ama hiçbir zaman gözardı edilmemeli.Bu herzan ve hepimiz için geçerli.
Sanmayın birkere sakat kaldık bağışıklık kazandık birdaha başımıza birşey gelmez.
Eğer biz ders almamışsak(kaldıki ders almayı seven bir millette değiliz) o kadar yakınımızdadır ki facia. İşe bu faciaları olmadan önleyelim.
Avukata verdim deyip kenara çekilme arkadaş, her adımın takip et kontrol et ve
mümkünse bir başka avukatla durumunu test ettir.
Bakarsın avukatın hastalanır!! mazallah bir davaya falan giremez itiraz etmesi gereken bir duruma süresinde itiraz edemez, sen birdaha yanarsın.

Selam.
aferits Abi beni düsündügün için sagol. Avukat Sağlam.. O Konuda içim rahat... Ama Müdür ve Patron
Her Türlü Seytanlıgı yapabilir... Mahkeme kayıtlarını Günlük kontrol ediyorum. Bazı mevzularda Avukatla irtibat halindeyiz. Beni Düsünen Herkez Sağolsun. hepinize tesekkürler......

benımde sana soracagım seyler olacak hasan bey bende ıs kazası gecırdım omurılık felcıyım sımdı yatıyorum 4 ay oldu kaza yapalı pres makınasında sıkıstım

selam lovest42,,Buraya; O an' a konu aç !!

benımde sana soracagım seyler olacak hasan bey bende ıs kazası gecırdım omurılık felcıyım sımdı yatıyorum 4 ay oldu kaza yapalı pres makınasında sıkıstım
selam lovest42. Bence Buraya; O an' a konu aç benden daha deneyimli üyeler var, Onlarda yazar daha saglıklı olur. Ama nacizane ben Bildigim konu ve mevzu ise Yardımcı olurum... O Konuda için rahat olsun...

Selamlar. pınar ve özgür;

Hasan, durumuna çok üzüldüm peki şimdi geçimini neyle karşılıyorsun...
Selamlar. pınar ve özgür; Ailem Sagolsun destek oluyor, Ama nereye kadar...
is bulabilirsem, benim amacım Kendi ayaklarımın üzerinde Durmak.( 18 Sene nasıl kendi ayaklarımın üzerinde durduysam.) Tesekkür ederim..

BBüyük gecmis olsun dileklerimi sunarim...Aynen ben olsam bende vururum derdim bir anlık öfke ile...Fakat olan bana olurdu yine...Hem gunahini kaldiramayiz bu isin hemde vicdan azabini...Allah a havale etmekle en dogrusunu yapmissiniz bence de...

ben olsam o patronun dedigin adımı anlının tam ortasından vururum zaten dunyanı karartmış daha baska kaybedecek neyin var ama bir anlık sinir bu benimki allahından bulsun baska diyecek bir sey yok cok gecmiş olsun kardes ne diyim

ah be hocam ahhh... vurmak ne kolay bi bilsen. çekersin silahı dayarsın adamın altının ortasına namluyu.basarsın tetiğe. ama o tetiğe bastıqın anda arkandakıler ne olcak.:( Allah kimin ner yaptığını görüyor. Allah'ından Bulsun. demek lazım + iş arkadaşınada yazıklar olsun demek hasan beyimizin..

Merhabalar hasan abi; çok geçmiş olsun. Abi biraz özgüven olsaydı onu kaldırmayı kabul etmezdin. Bağırmış suratına bir tokat indirip bunun yerden kaldırılamıyacağını öğretecektin. Maden iki kişiyle kaldırılıyormuş bıraksaydın kendi kaldırsaydı. Rapora gelince o rapor çok doğru verilmiş çünkü siz orda retsti çekseydiniz şuanda kimseye bişey olmamış olurdu.
Güven konusuna gelince; insanlar çiğ süt emmiş, işte bundan dolayı babana dahi güvenmeyeceksin. Kalmış ki patron, müdür vs. Onlar işçiyi köle olarak görüyor. Ne yazık ki bu böle.
Hasan abi, biraz yorumlarım ağır oldu ama gerçeler bunlar. Biraz asi olduğun zaman kimse bişey yapamaz. Alt tarafı işten kovar.
Benim de başıma böle patron kaprisleri vs geldi ama kendimi ezdirmiyorum. çünkü o müdürse, patronsa ben de insanım. Bana insan gibi davranmak zorunda.
Abi çok geçmiş olsun. Olan olmuş artık bundan sonra yaşama devam etmek lazım. Bundan sonraki yaşamınızda size başarılar diliyorum ve onlarda yüce allah tarafında en ağır şekilde belalarını bulacaktır.
Saygılarımla...

çok geçmiş olsun hasan bey kardeşim..herkez patrona laf söylüyor bence o patronu o hataya getiren bir neden vardı:?:(kader)hepimiz kaderimizi yaşıyoruz bize düşenleri çekiyoruz farkındayız aslında.bizimkiler :(bahane....rabbim güç ve sabır ihsan eylesin tüm engelli ve sağlıklı insanlara...sağlıklı dedim çünkü onlarda bi çoğu birgün engelli olucak aynı bizim gibi.......

ölmekten beter edceksin

vursanda senin eline birşey gecmez mahkemede onu ölmekten beter et :)cok gecmiş olsun

Üst Alt