Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
18 yaş altı 2022 maaşı 817 TL yatırıldı denmesine rağmen 670 TL aldım..?
arkadaş mrhb lar benim ptt den maaş eksteri geldi ve üç aylık maaşım 817 tl yatırıldı yazıyor ama ben 670 felan aldım 9 kuzuncu ayın bu konuda bilgisi olan varmı 18 yaş altı şimdi net engelli maaşı nekadardır lütfen bilgilendiriniz tşkler..
VARİDE NO
:
VARİDE TARİHİ
:
[FONT=Verdana]16.08.2012[/FONT]
GELDİĞİ YER
[FONT=Verdana]İZMİR[/FONT]
T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO
:
TAHSİS NO
:
ADI
SOYADI
:
EVRAK NO
:
EVRAK TARİHİ
:
EK SAYISI
:
[FONT=Verdana]0[/FONT]
GİZLİ
:
[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ
:
[FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ POSTA[/FONT]
GELİŞ NUMARASI
:
KONUSU
:
[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Times New Roman]
[FONT=Verdana]1[/FONT]
[FONT=Verdana]SOSYAL YARDIMLAR D.B. EVRAK İNCELEME VE KAYIT SERVİSİNE[/FONT]
[FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT]
[FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
ARKADAŞLAR BU AY MAAŞIM YATMADI EVRAK TAİB SİSTEMİNDE BU SAYFA ÇIKTI BU NE ANLAMA GELİYOR BEN NİSAN AYINADA YENİ APOR GÜNDERDİM MAAŞ KESİLMESİN DİYE AMA ÇOK ERKEN GÜNDERDİĞİM HALDE KESMİŞLER BU DURMDA NE YAPMAM GEREKLİ GÜNDERDİĞİM EVRAKLAR NE OLACAK YOKSA YENİDENMİ BAŞVURMAM GEREKİYOR...[/FONT][/SIZE]
2022 Sayılı Kanuna Göre Emekli Evrak Takibi Sonucu
01.12.2012 tarihinde kesilmiş bu durmda araralık ayı maaşı dünemi yatması gerekmezmiydi + artı biz maaşın kesilmesın diye nisan 2012 tarihinde yeni raporu gündermiştik ...
EVRAK BİLGİLERİ
VARİDE NO
:
[FONT=Verdana]14.604.499[/FONT]
VARİDE TARİHİ
:
GELDİĞİ YER
[FONT=Verdana]İZMİR[/FONT]
T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO
:
TAHSİS NO
:
ADI
:
[FONT=Verdana]PERVER[/FONT]
SOYADI
:
[FONT=Verdana]KILINÇ[/FONT]
EVRAK NO
:
EVRAK TARİHİ
:
EK SAYISI
:
[FONT=Verdana]0[/FONT]
GİZLİ
:
[FONT=Verdana]Hayır[/FONT]
GELİŞ ŞEKLİ
:
[FONT=Verdana]TAAHHÜTSÜZ POSTA[/FONT]
GELİŞ NUMARASI
:
KONUSU
:
[FONT=Verdana]DİĞER[/FONT]
[SIZE=-1][FONT=Times New Roman]
[FONT=Verdana]1[/FONT]
[FONT=Verdana]ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ[/FONT]
[FONT=Verdana]2[/FONT]
[FONT=Verdana]ZİMMETTEN ÇIKARILDI[/FONT]
[/FONT][/SIZE]
veride gürründüğü tarihte işleme konmuş olan evrak 9 ay dünemi maaşı yattığı halde buna rağmen(01.12.2012)neden tatırılmadı ve maaş kesildi bu çelişkileri değerlendirecek arkadaş olursa sevinirim ..ve bundan sonra ne yapmalıyım tşk lr....
Aldığınız 2022 engelli yakını aylığı 1.12.2012 tarihi itibariyle durdurulmuş. Dolayısıyla Aralık dönem aylığınız yatırılmaz. Önce bunu söyleyim.
Çocuğunuzun raporu süreli miydi? Yeni raporu süresi bitecek diye mi gönderdiniz?
En önemlisi sizi ziyarete gelmişler demişsiniz kaymakamlıktan. Durumunuz araştırılmış demek ki. Muhtaçlığınızla ilgili bir değişme mi oldu? Çocuğunuz nafaka alıyor mu? Siz nafaka alıyor musunuz?
Çalışmaya başladınız mı?
Evet rapor süreliydi ve biz maaş kesilmsin diye sü resinden yaklaşık 7-8 ay önce günderdik ve kaymakamlik tan geldiler gerekli incelemeleri yaptilar ve durum değerlendirmede olumlu olduğu icinki evraklari kuruma göndermiş ler zaten kaymakamliga sordugumda kendileri kerkeni yapip kuruma gundermisler...tsk lr