Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yaş altı aile bireyi gelir hesabına dahil midir?

turko40

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler diliyorum. Benim 17 yaşındaki çocuğum meslek lisesinde okuduğu için staja başladı ve belirli bir staj ücreti kendisine verilecek. Benim merak ettiğim alacağı staj ücreti acaba gelir kriterlerine göre hesaba dahil edilecekmi. 18 yaş altı çocuklar gelir kriterine dahil edilmediğini biliyordum. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Staj ucreti gecicidit.
Sigortali is degildir.
Gelir sayilmaz.

turko40 arkadaşın dediği gibi meslek lisesinde staj için ödenen ucret gelir olarak dikkate alınmaz.
ama şu yanlış bilgiyi düzelteyim. 18 yaş altı ya da üstü fark etmez herkesin geliri hane gelir hesabına eklenir.

Kalem hanım cevabınız için teşekkürler. İl Müdürlüğünce staj ücretinin gelir kriterleri hesabına dahil edileceği vede sınırın aşıldığı için maaşın durdurulacağı aksi takdirde ödenen ücretin tekrar tahsil edileceği tarafıma bildirildi. Ben kendilerine resmi bir belge veya dokümanla itiraz edemediğimden söylediklerini yapmak zorunda kalıyorum. Acaba ne yapmalıyım.

turko40 çocugunuz ne kadar sure staj yapacak ve aldığı aylık staj ücreti ne kadar? staja ne zaman başladı ve kaç ay sürecek staj?
hanede kaç kişisiniz ve herkesin aylık gelirini hesaplayarak hanedeki toplam aylık geliri yaz lütfen. mal mülk varsa ayrıca belirtin. staj parasını bu hesaba katmayın. onun hesabını ben yaparım.
isterseniz hanedeki herkesin aylık gelirini tek tek yazın hesabı ben yapayım. alınan 2022 aylıgı varsa rapor oranını yazın gerisi ben hesaplarım.

Üst Alt