Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yaş altı sigortalı cocuklar nereden ve nasıl Sonda temin edebilir?

asill3333

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
babası işsiz ssk yok yeşil kart olmayan bir arkadasımız
cocuguna sonda nasıl temin edebilir 18 yaş altı sigortalı olan cocuklar nasıl sonda alacak

18 yaşından küçük çocuklar koşulsuz devlet güvencesindedirler. Yani SGK kapsamında genel sağlık sigortalı sayılırlar.
Tecrübem olmadı ama sıradan sigortalı gibi medikal firmadan hiç para ödemeden sonda temin edebilmeleri gerek.

merhaba ben başaran sağlık rahatlıkla her firmadan sonda temin edebilirsiniz ve herhangi bir para ödemiyorsunuz heyet raporu ile ücretsiz alabileceğiz bir ürün 8 tane ye gelince kurum maalesef günde 6 tane ödüyor ama ilk önce sonda sorununu çözelim biz sipina bifida derneğinde bir eğitim sempozyumu yapacağız mesane -bağırsak eğitimi üzerine arzu ederseniz katılabilirsiniz ayrıca birçok yerde bu eğitim seminerlerini veriyoruz orda sgk hukuksal anlamdaki sorunlarınızı çözebilirsiniz kalan sonda ihtiyacınızıda ücret almadan bizden temin edebilirsiniz ödemelere gelince üzülmeyin firmalar düşünsün bunu siz ürün sıkıntınızı çözmeye bakın sevgiler 0555 967 15 91 den bana ulaşabilirsiniz keyifli günler dilerim

----------

merhaba 18 yaş altı cocuklar devlet güvencesinde doğru ,sondasını temin edebilir eğer sorun olursa bağlı bulunduğu kaymakamlık yada belediyelerin sağlık yardımlaşmaya giderek rahatlıkla yardım alabilirler alamazsanız ben rahatlıkla sizin cocuğunuza ücret almadan sonda veririm benimde cocuklarım var allah yardımcınız olsun üzülmeyin ben size yardımcı olurum başaran sağlık pervin 0555 967 15 91 sevgiler

bilgileriniz ve yardımlarınız için cok tşler
sorun yaşarsam ararım sizi

asıll3333 sana temin edebileceğın 1 numara vereyım ararsan sana yardımcı olurlar 5493105454

Üst Alt