Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yaşından büyük psikiyatrik hastalığı olan oğlum adına araç almak için nereden..?

Mus57

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar benim 18 yaşından büyük psikiyatri hastası oğlum var. Engeli yüzde 80 sadece psikiyatriden, diğer dahiliye ve ortopediden alacağımız raporlarla yüzde 90nı geçer diye düşünüyorum.2002 model bir aracım var fakat sorunları çoğaldı. Onu satıp bütçemize uygun araba almak istiyorum. Forumlarda okuduğum kadarı ile sağlık raporu için kimisi ilk önce mahkemeye gidip işlemleri başlatmamız gerektiğini kimisi ise ilk önce hastaneye gitmemiz gerektiğini söylüyor. Oğlum pek dışarı çıkamıyor iki sefer uğraşmamak için en kolay yol hangisidir? İlk mahkemeye mi başvurmamız gerekir yoksa hastaneye mi?​

vergi dairesine gidin proseduru ogrenin. ama vasilik karari için hakim karşısına cikilacak.
heyet raporu icin de doktor karsisina çıkılacak. ikiden az nasil olacak ki?

Okuduğum kadarı ile önceden heyet raporu alsan bile önce hakime başvurmazsan hakim tekrar gönderiyormuş yasa ya da prosedür gereği. 2 kez gidicem evet ama 2 kez hastaneye gitmemek için tam yasal prosedür nedir öğrenmek istedim.

Üst Alt