Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 Yaşından küçüğüm. İmzaladığım senet geçerli midir?

hascom203

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben daha 18 yaşımı doldurmadım ve birisine kimsenin haberi olmadan senet
imzaladım bu senet geçerli midir?

Ben engelli olarak bir araç aldığımı var sayarsak bu aldığım sıfır aracı kaç yıl
içinde ve aldığım fiyatın değeri kadar mı yoksa değerinin altında mı satarım.
Piyasa fiyatına mı?

Trafik kazası geçirdim bundan tam 1 yıl önce annem ve ağabeyim vefat etti ben mağdur kaldım sigortanın bize vereceği miktar ve vefat eden kişilerin alacağı
tazminatı değeri ve bu tazminatın dağılışı nedir onu çok merak ediyorum
avukatlar a güven olunmaz her biri başka ağızdan konuşuyorlar çünkü...

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim çok sağolun...

18 yaşını doldurmadan senet imzalayamazsınız, attığınız imza geçersizdir.

Engelli olarak sıfır araba alırsanız ötv ödemezsiniz. 5 yıl boyunca arabayı sadece engelli kişilere satabilirsin. 5 yıl dolduktan sonra herhangi istediğin bir kişiye istediğin fiyata satabilirsin. 5 yaşındaki bormal bir araba 30bin TL ise sizin aracınız da 5 yıl dolduktan sonra 5 yaşında olacağından fiyatı 30bin TL olur.

Başınız sağolsun maalesef 3. soru hakkında fikrim yok.

Çok teşekkür ederim Sağolun Çok yardımcı oldunuz...

18 Yaşını doldurmadığın sürece ailene bağımlısın 17 yaşında ailenin rızasıyla idare mahkemesinde dava açarsan hakim seni birey olarak kabul etme yetkisine sahip o zaman 17 yaşında imza yetkin olur. Kısaca Hakim ne derse o olur, Hakim olmak lazım bu ülkede :))

Üst Alt