Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yaşından önce başlayan sigorta başlangıcı hakkında..?

zeynepsubaran

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben mayis 1978 dogumluyum.engel derecem diyabete bagli komplikasyonlar nedeni ilie yuzde 46.sgk baslangicim 1996 yilinin subat ayi.pirim gun sayim 5500 bu durumda ben 17 yili doldurdugum subat ayindami yoksa 18 yas sinirindan dolayi mayis ayindami emeklilikgi hakedicem.vergi indirimi var.bu arada istanbulda ben adli uyeninin bilgilerini okudugumda 18 yas sorunu olmadan emekli oldugunu gordum.topluma saglamis oldugunuz faydalardan dolayi tesekkurler.saygi ve sevgilerimle

17 yılı doldurduğunuz an verebilirsiniz hayırlı olsun

Soruma cvp veren mustafa bey tesekkurler.ancak daha sonra kendisini cep telefonundan aradim.18 yasin doldugu tarih emeklilik icin baz alinir noktasinda anlastik.farkli bir cvp varsa sevinirim.saygilarimla

1996 şubat itibariyle 17 yıl 3920 güne tabiisiniz, ancak 18 yaşını doldurduğunuz mayıs ayından itibaren sayacaksınız. Yani kaç yıl ve primle emekli olacağınıza sigorta başlangıcından itibaren bakılır, hesaplaması Doğum tarihi + 18 olarak hesapladığınızda doldurduğunuz tarihten itibaren hesaplanır.

http://www.engelliler.biz/forum/eme...nda-emeklilik-kriterlerinin-belirlenmesi.html

Üst Alt