Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 yaşını doldurduktan sonra Ocak 2019 engelli maaşı kesildi!?

ahsen123

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben işitme engelliyim 13 aydır engelli aylığı alıyordum fakat bu ay babamın emekli maaşı yeterli diye maaşım kesildi o maaşla ben. Özel ihtiyaçlarımı, gidermeye çalışıyordum cihazımın pil parasını babamdan istiyordum.

Ev kira Doğal Gaz elektrik su derken babam çok zorlanıyor. Suriyelilere verdiğiniz değeri lütfen banada gösterin haksızlık bu ben 18 yaşı doldurdum engelli maaş almak hakkım var engelliler saygısızlık yapıyorsun Suriyelilere Iraklilara afganlara yardım ediyor bize yardım etmiyor biz Türkiye cumhuriyeti vatandaşiyi, ve Türkiye'de yaşıyoruz türk vatandaşa yardim etmek gerekiyor hem de Türk vatandaşı olup engelli insanlara yardım etmek gerekiyor iyi maddi durumu olsun kötü maddi durumu olsun yardım etsin çünkü engelli işte

Haklısınız önce kendi vatandaşına yardım etmeli

Ama maalesef yardım etmiyor devlet şirketi batmamak için yardım ediyor borçları sıfırlanıyor ama maddi durumu iyi olmayanlara çok fazla ilgilenmiyor yardım etmiyor devlet zenginleri yardım ediyor devlet çok yanlış yönetiliyor Almanya'da engelli haklarına çok önem veriyor herşeyi ücretsiz medikal malzemeler ameliyat ücreti falan hepsi ücretsiz ama Türkiye'de öyle değil biz vergileri ödüyoruz devlet o vergilerle saray ev yapıyor saray ihtiyaçları karşılanıyor sirketlere yardım ediyor bu adaletsiz işte

Üst Alt