Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1800 güne tamamlayıp isteğe bağlı sigortalılık ile malulen emekli olabilir miyim?

cengizhan59

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba
bir yakınımın 1460 gunu var isteğe bağlı sigorta ile 1800 güne tamamlayıp hastalıkları nedeniyle engelli olarak emekli olabilir mi?

biraz daha acıkatırmısın ayrıntılı rapor kac hastalık ne nerden aldı vs gıbı sana bu sekılde yardımcı olamayız

biz daha rapor almadık rapor oranı ne verirler bilmiyorum hastam bipolar benim merak ettiğim istege baglı odesek 1800 gune tamamlayıp emeklılık olur mu

cengizhan59

Malulen emeklilik için SGK Hastalık Listesi'ne göre Ağır tanısı alabilmek lazım. 10 yıl ve 1800 prim varsa, malulen emeklilik için sigorta müdürülüğüne başvuracaksınız. Sizi hastaneye sevk edecekler...

OturanBoğa

yardımcı olmak için yazdığınızı biliyorum ancak konu ne yazılan ne yapılan yorumları anlamıyorum yada ben kendımı
anlatamadım demek kı konu şu eksık olan prımlerımı ıstege baglı odesem normal olarak calısmıs gıbı sayılıp malul
emeklılıge muracaat edebılırmıyım konu bu !!!!!!!!!!

ama malul emeklılık nasıl olur sartları nelerdır nasıl muracaat edılır dıye sormadım
zaten forumda bu konuda detaylı bılgı var okuyarak ogrenebılırız

Eşim rahatsızlık geçirdiğinde 1500 (ssk) günü vardı. İsteğe bağlı sigorta ile 300 gün yatırdık. 1800 gün ile bağkurdan emekli edildi.
Bilgi amaçlı : Yakınınız 2022 maaşı alıyorsa onu iptal edin. İsteğe bağlı sigortalılık döneminde sağlık güvencesi var gözüküyor bu durumda.

Üst Alt