Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1800 prim günüm var. Malulen emekli olabilir miyim?

veda

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben malülen emeklilik için başvurucam şu anda 1785 günüm var bu ayda sayarsak 1800 gün doldu pirimler 1 ay sonradan yattıgı için şu anda emeklilik için başvurabilirmiyim yoksa hizmet dökümünde 1800 ün görünmesi şartmı bide işten çıkış yapmadan başvurabilirmiyim malüm kabul edilmesse tekrar işe girme problemim var teşekkürler

iş yeriniz ssk matrahını bildirmiş ise ssk ya malulen emekli olmak için müracaat eder ve rapor vermeye yetkili hastaneye sevk edilirsiniz.

İşten ayrılmadan malulen emeklilik için başvurun. Hastaneye sevk ederler vs. Süreç sonunda durumunuzun maluliyeti gerektirdiğine karar verilirse, size "işten çıkın ki emekliliğinizi başlatalım" derler... Sonra işten çıkar, emekliliğinizi yürürlüğe sokturursunuz

malulen emeklilik

Merhaba arkadaşlar ben malülen emeklilige başvurucam böbrek hastasyım sgk benden ilk fistül amaliyatımın belgesini istedi hastane arşivine gittim 95 yılının arşivleri imha oldu denildi ne yapabilirim

Benzer biri fikir verebilecek doküman var mı caba, biliyor musunuz arkadaşlar?

veda, bunu sgk'ya sordunuz mu?

Ben diyaliz merkezin medikal muhasebe de çalışmaktayım. Bizimde bazı hastalarımızda aynı durum ortaya çıkıyor. Hastaneden bu durumu bildirir bir yazı alın ve elinizde o tarihlere ait diyalize giriş raporunuz varsa fotokopisini ek yaparak bir dilekçe ile sgk ya bildirin.

Merhaba dediginiz gibi yaptın hastaneden yazı aldım sgk ya başvurdum işlemlerimi yaptı hastaneye sevk etti bugün heyete girdin artık beklemedeyim bakalım hayırlısı inş. oluruz emekli

Üst Alt