Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18000 TL Param Var. Amerika'da Tatil Yapmak İçin Yeterli mi ?

Junior06

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
3
Evet 18000 TL param var.Bu para ile Amerika da 15 gün tatil yapabilirmiym acaba? Amerika hayalimi gerçekleştirmek istiyorum;ne önerirsiniz.Birde vize verirler mi.

Verirler ama ne gereği var yarısı uçak biletine gidecek tur firmalarıyla gidersen daha uygun olur.

Anladım arkadaşım;teşekkürler yorumun için.Tur firmalarını araştıracam.

İngilizce biliyorsan, Tur'a falan gerek yok bence çünkü turlar çok pahalı, vizeni al ve git.:)

Tamam ersin;Amerika hayalimi gerçekleştireceğim inşallah.

Selam Fair

Birçok Engelli arkadaşımıza Yurtiçi ve Yurt dışında tatil imkanları sunuyoruz.Yardımcı olabiliriz bu konuda.

FaiR kardeş kafanıza koyduysanız bu hayalinizi bu parayla gerçekleştirebilirsiniz kız kardeşim bundan 5 sene önce 8000 tl civarında harcamayla gezilebilecek yerlerin hemen hemen tamamını gezerek yaklaşık bir ay tatil yaptı. ama arkadaşlarıyla beraber kaldığı için sadece günaşırı gittiği yerlerde otelde kaldı. giderlerini normalde tutup, hesaplı harcama yaparsan'ki kardeşimde öyle söylüyor, otel gideri dahil rahatlıkla 15 gün tatil yapabilirsin. :)

ya kardeş ne işin var amerikada güzel türküyem de gecirsene tatilini

İlla ki Amerika'ya mı gitmek istiyorsun yoksa Avrupa ve Uzakdoğu'yu da düşünür müsün ?
Bir çok gezi bloğuna ve forumlarına takıldığım için değişik alternatifler yazabilirim sana.

18 bin tl Amerika'ya değmez neden diceksin, Los Angeles batı uçta New York doğu uçta... Florida yarımadası ikisinden de uzak. Dallas Chicago orta Amerika'da yani paran pul olur. Eğer birden fazla Abd şehri göreceksen buda hiç ekonomik olmaz, bazı eyaletlerde ekstra turist vergisi alınıyor...
Benim fikrim parana yazık olur.

Son düzenleme:
amerıkaya gıden bır gemıde iş bul derım paranda cebınde kalır o kadar parayla [h=3]Manhattanı bıle gezemezsın[/h][h=3][/h]

sen iyimisin türkiyeden ne hayaller kurup gidenelr oldu amerikada çöllerinde maden ocağına kaçırıp götürüp çalıştıryorlarmışş burda aileleri bişe yapamıyormuşş ... biri zorla kaçmış gelmiş kurtulmuşşşşşş sen iyimisnnn başka memleket kalmadımı böbreğinmi gşitsin illahimmmmmm

Kardeşim bende gitmek istiyorum da

Turlara baktığımda 2 bin dolar falan diyorlar bilmiyorum tabi vize verirler mi?

En çok gitmediğim istediğim yerlerin başında Harlem ve Compton malum g.z'ler orda

Arkadaşlar olumlu ve olumsuz yorumlarınız için teşekkürler.Ben turları araştırdım ve bana uygun geldi.7 ila 8 bin TL ile bile rahatlıkla gidilebiliyor.Yani ben 18000 TL ile rahatlıkla gidebilirim.

yasin258 kardeşim inşallah sende gidersin.Paran varsa vizeyide verirler merak etme.Banada turlar uygun geldi.

arkadaşlar şu an 20000 tl param oldu ve ben amerikaya gitmekten vazgeçtim.Bu parayı evlilik için kullanacağım.Değerli yorumlarınız için teşekkürler. :)

Herhalde yıldırım aşkına tutuldun. böyle bir hayalden vazgeçip evlilik düşünmek çok ilginç :))))))

Üst Alt