Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

182 mhrs'den sağlık kuruluna randevu alamıyorum!?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]1 Haftadır İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesinden randevu almayı deniyorum. Tam 24:00 da gün atıyor. Hem telefon hem internetle deniyorum ama alamıyorum. Ne yapmalı?[/FONT]

Randevu lar 24 düne kadar doludur o yüzden vermiyorlardır..başka hastaneden alın Yada sabah çok erken gidin..bizim burada hem randevulu hastalara hem Normal sıra alan hastalara bakıyorlar Ama sabah erken sıra alman lazım ..

Başka hastaneden alamam çünkü il sağlık Müdürlüğü oraya sevk etti beni

Anladım Rapora itiraz sonucu Hakem hastaneye sevk etti sanırım..Soruyu doğru ve detaylı sormadığın için pek yardımcı olamadım..eğer sağlık kurulu Raporuna itiraz sonucu gideceksen Yapacak pek bişey yok Hangi güne randevu veriyorsa o tarihte gideceksin..Ama sen bire bir hastaneye gidip heyet kayıt işlemlerini yapan memurlardan ricada bulunursan insaflı bir memur çıkarsa karşına sana yardımcı olur belki..başka türlü il sağlık müdürlüğü yollamışsa onların verdiği tarihi bekleyeceksin..

aynen kardeşim ötv indirimi için itiraz ettim sağlık müdürlüğü de beni bu hastaneye sevk etti 182 den randevu al muayene ol dedi ama 2 haftadır gece gündüz uğuraşıyrom alamadım randevuyu artık en son çare yarın hastaneye gitcem anlatcam durumu çok teşekkür ederim ilgin için allah razı olsun

Üst Alt