Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 19 rapor ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

hocaoglu21

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar , sağlık raporu aldım daha önceki raporum yüzde kırk idi şimdi ise ÖTV muafiyeti için Başvuruda bulundum yüzde Ondokuz verildi ancak aparatlı araç kullanabilir ibaresi var. Bu raporla araç alabilirmiyim. Değerlendirirseniz memnun olurum. Allah hepinizi 657 ye tabii yapsın inşallah.

Raporu araç alımı için kullanabilirsiniz. Önemli olan ibarenin bulunması, rapor oranı sorun olmaz. Duayı kaptım hadi iyiyim :)

Teşekkürler Kelebek hanım..... Allah duamızı kabul etsin

Tabii benide 657 ye tabii yapar inşallah...

raporuma bakmanız için yüklüyorum

P5lq75.jpg

Rapor bu problem olmaz değil mi Kelebek hanım

'Aparatlı araç kullanır ibaresi var' demiştin @hocaoglu21 abi, bu rapor o rapor mu?
Bu raporsa, o ibare yok burada...
Ve değerlendirilmemiş ehliyet/araç alımı.
Dolayısıyla @DADAŞ06 'ın dediği gibi bu raporla alamazsın.

Kelebek kardeşim Ortez protez kullanması gerekir Demiş.

Ayrıca bugün vergi dairesinden alabilirsin cevabını da aldım . Sana zahmet Kelebek kardeşim dadaş Kardeşime de söylersiniz lütfen :)

slm arkadaşım nerde yazıyor özel tertibat burdaki raporda yok

Özel tertibatlı araç kullanabilir ve yardımcı cihazı kullanması gereklidir. Yazıyor

O bütün raporlarda aynıdır, önemli olan "evet" veya "hayır" olarak değerlendirilip boşlukların doldurulmuş olmasıydı.

Yok kelebek KARDEŞ vergi dairesi bugün gerçektende onay verdi . Bende sizin gibi düşünüyordum ama yanılmışım.

degerlendirmemiş benimde var raporumda diğer yazn yerde yazmalı kusuruma bakma üzüleceksin ama ne gelir elden not engelin sağ sol ayakmı

arkadaşım yukarıda o yazdığını zannettiğin ifadelerin hepsinin sonucunda değerlendirilmedi yazıyor . yukarda o ifadeler değil sonuçta değerlendirilmedi ifadeleri geçerli olan . bundan başka raporun varmı ?

Vergi dairesi onay verdi ama . Boşver takma Dadaş KARDEŞ zaten alacak para da yok

arkadaşım olaya takıp takmamamak önemli değil . paranızın olmamasıda önemli değil . lakin bende bir vergi dairesi çalışanıyım . sizin yukardaki raporunuzla size araç alabilirsiniz diye onay veren arkadaşımı çok merak ettim .

Dadaş KARDEŞ madem ki maliyecisiniz mail adresinizi verin raporun iki sayfasını da mailinize atayım hem orda rapor numarası da yazıyor sorgulatırsınız .

arkadaşım amacım sizi üzmek veya zorluk çıkarmak değil . lakin o raporda sonuç kısmındaki değerlendirilmedi kelimelerine rağmen size onay veren arkadaşımın ne düşündüğünü merak ettim . ayrıca raporunuzun sonuç kısmındaki ifadelerden dolayı araç alamazsınız ve raporunuzun geri kalan kısmında ne yazarsa yazsın bunu değiştirmez . kıssaca raporunuzun geri kalan kısımında araç almanız için gerekli olan her türlü ibare yazsa dahi sonuç kısmı yüzünde şekil hatası kabul edilir ve raporunuzla araç alamazsınız . özelden tel numaranızı gönderin ben sizi ararım

SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULLANMASI GEREKİR ibaresiyle araba alabiliyor muyum ?

SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI TAŞIT KULLANMASI GEREKİR ibaresiyle rapor aldım araba alabiliyor muyum ?

Bir sorun görünmüyor bayi ile girip görüşün ama şuan ki limite uygun araç bulmak da zor

Üzgünüm ama o raporla araç alamazsın, vergi dairesindeki şahıs her kimse ya başından savmak için demiştir yada bilmiyordur, benim kardeşim yüzde 70 raporla alamadı gerekli olan yazı olmadığı ve kutucuk işaretli olmadığı için,, ayrıca burada soru soruyorsunuz cvp veren insanlarla tartışma içine giriyorsunuz, gerek yok böyle şeylere iyi günler dilerim

Raporun da bir sorun görünmüyor olması gereken yazı da var neden alamıyor ehliyetide tamam ha 40 ın altın da olduğu için sıkıntı çıkar mı ona maliye karar verecek

Üst Alt