yaaa ustaa yaa
okadar ısrarıma rağmen bağkur çalışanlarına 28 madde diye ama yapmadılar illaki önce malüliyet olacak ondan sonra olur dediler şimdi malüliyetten reddi aldık hastalığınızın %60 olmadığını belirttiler şimdi artık bağkur çalışanları 28 maddeden gönderebiliriz ver dilekçeni dediler
ben de dedim ki bu prosüdür böylemi çalışıyor evet önce malüliyet bursa red olursa 28 maddeden ankara oluyomuş yoksa ankaranın trafiği çok sıkışıyomuş dedikleri şeye bak ya böyle bir bürokrasi engeli nasıl oluyorlar böyle bir kanun varmı şimdi benim 9 ay boşa kaybım o rapor bana git gel ünüversite yol parası 2 milyara mal oldu
şimdi artık biriken maaş da olmuyacak çünkü kabul olsa bile yeni dilekçeden geçerli olacak
ama insanlık bumu hiç düşünmüyorlar ev kira iki çocuk biri lise biri ünüversite okutmaya çalışıyoduk artık oğlanıda ünüversiteden malesef sanayide çırak eve bakmaya çalışıyor yiyecek ekmeğe bile ihtiyacım varken bunlarınki işmi yani şimdi bunların hesabını allah sormazmı bu kadar vebal alıyorlar şimdi yeni verdiğim dilekçe şu bilmiyorum ne OLUR
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE
.2009
04 Mart 1991 tarihinde başlayan SSK'lılığım toplam 988 gündür. Daha sonra 16 Aralık 1993 tarihinden itibaren bugüne kadar toplam 15 yıl 10 ay 18 gün bağkurluluğum bulunmaktadır. 16.03.2009 tarihinde sakatlık sonucu meydana gelen işgücü kaybımdan dolayı yapmış olduğum emeklilik başvurum,
5510/25. maddeye göre kayda alınmış ve çalışma gücümün % 60’ını kaybetmediğim gerekçesiyle reddedilmiştir.
Yapmış olduğum emeklilik başvurumun reddolunması nedeniyle:
5510/28. madde ile bu maddenin uygulamasına dair
SGK Sigortalı Emeklilik İşlemleri Daire Başkanlığı tarafından yayınlanan B.13.2.
SGK.0.11.00.02 / 784243 Sayı ve 18.11.2008 tarihli "
http://www.sgk.gov.tr/wps/wcm/connect/de8aab804bfb57a3acd9fc60bf0b0b49/2008_96.pdf?MOD=AJPERES5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun Tahsis Mevzuatına İlişkin Hükümleri" konulu genelgesi ve sevk işlemlerine dair tüm detaylar düzenleyen 30.04.2009 tarihinde yayınlanan
B.13.2.SGK.0.00.00.00/ 130 / 374 sayılı genelge gereğince ;yeniden incelenerek sakatlık sonucu meydana gelen işgücü kaybımdan dolayı emeklilik işlemlerimin gerçekleştirilmesini;
Arz ederim.
ADNAN
T.C.KİMLİK NO :
ADRES :