Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1976-77-78 doğumlu ortopedik engeli olanlar yüzde kaç oranında raporunuz var?

mehmeth21

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,
bu üçyıl zarfında binlerce arkadaşlarımız ortopedik engelli kalmıştır, bu tedaddüf değildir . Hepimiz adına Mahkemeye başvuru yapacağım haklarımızı burada tükettikten sonra da Avrupa İnsan Hakları mahkemesine başvuru yapacam başvuru yapmadan önce bu yıllarda doğan kişiler engellerini ve rapor oranlarını yazmaları rica olunur. Bu davayı sonuçlandırırsak devlet hayat standatlarımıza iyileştirme yapacağı gibi tazminat vermek zorunda kalacaktır. bilgilerinize önemle rica ederim.

Konuyu açarmısın:confused:
Avrupanın Hrant Dinkle daha çok ilgilendiğini görüyorum.
Bir kişinin hayatı bu ülkedeki mağdur engelliden önemli olsa gerek!
Tekrardan dava açmanın beklemenin manası yok! Nelerine güveniyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. Libyayı, mısırı, görmüyorlar heralde... Ülkede birileri pasta yiyecek diye bu ülkenin bekasını isteyenlerde zerre beyin yoktur afedersiniz.
Eğer ki avrupa da birazcık insanlık varsa.. Protez, ortez, sandalye ve v.b. ödemeler için istese Türkiyeye karşı yaptırımda yanımızda olurdu!
Ben kimseye inanmıyorum. Devlet zenginin devleti...

Üst Alt