Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1981 yılında aldığım sağlık raporu ile Özürlü Kimlik Kartı alabilir miyim? [Soru]

parlament

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar
Ben özürlü kartı almak istiyorum. Ancak şöyle bir şüphem var alabilirmiyim diye...
İşe girebilmem için 1981 yılında %50 derece ile sürekli yazan ve 5 doktor imzalı bir raporum var. bununla özürlü kartı alabilir miyim? Ayrıca 1987 yılında da vergi indiriminden faydalanmak için bir rapor aldım, hastane raporu bana vermedi ve bunu maliyeye göndereceğini söyledi. ve maliyeden gelen yazı da da %40 çalışma gücünü kaybettiğinden üçüncü derece vergi indiriminden faydalanır diye yazı gönderdi.
Ancak bu iki raporumunda aslı yok çalıştığım kurumun Genel Müdürlüğünde. Bunların fotokopileri elimde var bunların her hangi biriyle özürlü kartı alabilir miyim.
Şimdiden teşekkür ederim

Hayır, o raporlar işe yaramaz maalesef. Yeni bir rapor ile başvurmanız şart.

Yalnız, ne işinize yarayacak Özürlü Kimlik Kartı merak ettim?

özürlülerin faydalandığı haklardan faydalanmak için. örneğin Türkcell veya Telsim gibi Destek paketleri veya THY uçuş bileti indiriminden faydalanmak için
raporlarımdan sonra ayrıca birde baypass ameliyatı oldum ve üç damarım değişti. Yanlız sağlık raporumda sürekli yazıyor. neden geçerli değil raporum

Üst Alt