Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1984 SSK giriş. 5550 gün primim var. Vergi indirimim yok. Ne zaman emekli olurum?

kaptan ahmet

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1969 dogumluyum
08,06,1984 ten ssk lıyım
suana kadar 5550 prımım var
2006 yılın da trafık kazası sonucu %41 engelli raporum var
vergı ındırımım yok ankaradan % 35 geldi
su anda halen normal ssklı olarak pırım oduyorum isyerime raporu vermedim
ben bu raporla ne kadar zaman sonra emekli olurum

48 yaşında 25 yıl sigortalılık süresiyle 5225 gün ile vergi indirimi almadan emekli olabilirsiniz. yani 2017 yılında..

onu biliyom tsk ederim ilginize ben %41 raporumun emeklilikte bır faydası olurmu diye ugrasıyom demekki bi faydası yok bize

Zaten vergi ind. için müracaat etmiş ve vergi ind.hakkı kazanamamış eshat ta en erken emekli olacak şekilde cevaplamış.Aralık 2010 itibari ile yeni yönetmelik yürürlüğe girdi tekrar vergi ind.müracaatı yapabilir ve bu hakkı kazanır iseniz hemen emekli olursunuz...

Vergi indirimi olmadan 6480 gun pirimlen emekli olamazmıyım bir turlu ogrenemedim her yere bas vurmama ragmen

Bakın yıl olarak ve prim olarak sıkıntısı yok sadece yaşını beklemesi gerekli verdiğiniz verilere göre daha erken hiç bir şekilde emekli olamaz...
Erken emekli olmakta tek şansınız vergi ind.hakkı almak..

Tsk ederim ilginiz icin defterdarlıga birkere daha muracat edip sansımı denicem

Vergi indirimi için tekrar başvuru yapın. Henüz bir defa denemişsiniz. 10. Denemede vergi indirimi alan kişiler vardır. Bu nedenle yeniden müracat etmelisin.

emeklilik prim kesintisi 18 yaşını doldurduktan sonra başlar yani 1969 dogumlu bir kişi 1987 yılını ölçü almalı....
normal emeklilik yaşın 50 ve prim gün sayın 5375 dir.

Üst Alt