malülen emekli olamıyorum dun ssk gittim sonuçu gelmiş öğrendim red yazısınıda aldım 00/60 olmadığı için red yazıyor.
defterdarlığa gittim 20/01/2014 tariğinde yollanmış ankaraya işlemler yanlız merak ettiğim bir kaç şey var cvp larsanız sevinirim ?
1.Hastanede Balthazard Formülü İLE oranlar yazılmış 00/49 merak ettiğim ankarda tekrar aceba hesaplanacak mı ..? bu orandan duşme iğtimali varmı sizce..?
2. defterdarlığa gittim 20/01/2014 evrak gönderilmiş ankarya ögrendim orda ben işi bıraktım evrak ev adresine gelsin dedim olmaz dediler dağa ilk gun gittiğim
memur olur gel burda bana söyle işi burakırsan demişti eve yollarız ama dun defterdarlığa gidince benim işlemleri yapan memur yoktu orda işi buraktımı söylemeye
ev dresime gelsin diye söylemeye geldim dedim olmaz dediler illede iş adresine bırksanda oraya yollarız dediler işi buraktım diye iş veren benim evrakları yırtarsa nolack dedim
olsun dediler ssk gidersin vergi indiriminden yararlanıyorum dersin ssk bizden talep eder o raya yollrız dediler .ssk gidip sordum vergi indirim belgem bana ulşmazsa diye
deftardarlıktan yararlandığını öğrendiğin gun bize gelip talep edersin emekliliğini biz ordan isteriz dediler . iyi guzelde işlemler uzun surecek evrak işyerinde kaybolursa çunku ben 8 gunluk ssk oldum nerde oldumuda bilmiyom bi masebeci ssk yaptı bunları ( yazmamın sebebi aşşada soracağım bir soruyla bağlantılı o yuzden detaylı izzah etmek için yazdım oda şu )
3.ssk da emekli olunurken son çalıştığı maaşa göre hesaplanıyormuş diye duydum bağlanacak maaş aceba doğrumu..? benim bu defterdarlık için 8 gun ssk askeri uçretten yattı bu son ssk iken alınan maaşın etkisi gercekten var mı ...? eyer varsa deftardarlıktaki memur illede iş adresi yeni girersen bi işe frk etmez onu Söylersin oraya yollarız ama illede iş adresi dediği için . birde bu ssk da son alınan maaş dikkate alınıyorsa ...? bende önumuzdeki ay yine kendimi ssk lı göstereyim 10 gun . en yuksekten hem dağa sağlam bir iş adresi olur hemde ssk da en son çalıştığım maaş madem dikkate alınıyor SİZCE NAPMALIYIM
OturanBoğa