Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1985 SSK giriş. Kalp damarı değişikliği ile emeklilik haklarım nelerdir?

guven5968

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
mrhb. yeni üye oldum

1985 yılında ssk girişim oldu 2570 gün prim ödenmişliğim var
ben bypass ameliyatı oldum 4 damarım değiştirildi bunun üstüne başvurduğumda damar değişikliğine yüzde kaç rapor verilir.
emekliliğe hak kazanırmıyım

birçok yazı okudum iyice kafam karıştı cevap yazarsanız sevinirim

teşekkür ederim

eger raporunuz %60 ve üstü olursa 10 yıl 1800 gün primle malülen emekli olursunuz

peki teşekkür ederim bu hallerde yüzde kaç rapor alma ihtimalim var

selam arkadaşım benim kayınpederim kalpp amaliyatı oldu kalp kapakçığı değişimi ve aurt damar değişimi malülen emeklilik için başvurduk sonuç olumsuz geldi.
şartlar sizinkiyle aşağı yukarı aynı
ssk giriş 1984
prim 2800 gün
bu vesile ile bende sorayım akadaşlarıma itiraz etmek istiyoruz nasıl ve nereye edebiliriz

bypass ameliyatı sonrası

mrhb arkadaşlar yüzde kaç ile emeklilik oluyor kafam karıştı %40 mı yoksa %60 ile mi kalp damarlarımdan dört tanesi değiştirilidi hipertansiyonum ve kolestrolüm var. hak kazanıyormuyum yeni kanuna göre bilgisi olan yardımcı olurmu şimdiden teşekkür ederim ssk ilk giriş 1985 ödenen gün sayısı 2570 gün yetmezse 550 günde ödenmemiş askerliğim var

guven5968;

arkadaşim %40 ve üzeri rapor alir iseniz vergi indirimi almaniz şart vergi indirimi alirsaniz rapor oraniniz her ne olursa olsun 1985 girişli oldugunuz için 15 yıl 3600 güne tabisiniz

bu uyuyorsa birinci yol budur

ikinci yol ise 10 yıl 1800 gün prim sürenizle %60 ve üzeri rapor alirsaniz malülen emekli olursunuz sizin emeklilik şartlariniz bunlardir

saygılar

çok teşekkür ederim cem bey şimdi anladım iyi geceler

emekliliğe az kala işten bilgilendirmeden çıkarılma...

merhaba bülent bey ;
benim bir sıkıntım var çalışmış olduğum işyeri beni 01.03.2012 tarihinde işten çıkarmış ve benim bundan haberim yok . ne çıkış belgesi imzalatılar nede bişey. ancak daha önceki paylaşımlarımdanda hatırlarsanız ben vergi indiriminden %55 lik rapor ile 3.dereceden yararlanıyordum bunun ne bana ödemesi yapıldı ne herhangi bir çıkış bildirildi. ben bugün itibari kayıp olan yaklaşık kırkbeş günün peşine düştüm bana ne yapmam gerektiğini bilgi olarak verirseniz çok sevincem. malum böylece kırk-kırkbeş gün geç emekli olacam . saygılar iyi günler dilerim

Bağlı olduğunuz sigorta müdürlüğüne gidip durumu bildireceksiniz ve eksik yatırılan sigorta primlerinizin işvren tarafından yatırılmasını talep edeceksiniz

Emeklilik...

emeklilik müracat sonrası olumsuz bişey olmaığı takdirde ne kadar sürede maaş bağlanır. en yakında emekli olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim... iyi günler...

Teşekkür ederim bülent bey; aslında bunu sormaktaki amacım şuydu ... Kalp ameliyatlı olduğum için ilaçlarım var ve muayeneye gimem lazım. Ve ben provizyondan düşmüşüm yani provizyon alamaz diyor e-devletdeki sayfada. Benim de nezaman tahsis numaram oluşurda bende bu işleri yapabilirim açısından sormuştum...

Üst Alt