öncelikle rabimin sağlık şifa ve afiyetleri burdaki tüm arkadaşlarımın üzerine oldun
evet kesinlikle bekleyip göreceğiz,ama şunuda bilsinlerki hakkım olanı bugüne kadar hep aldım ve aradım 26 sene ve 5000 yakın prim günümle çok emek verdim hemde normal statüde özel sektörlerde iki lafı bir araya getiremeyip kendi çıkarlarını gözeten şeflerin vardiya amirlerinin altında ezildim ama yılmadım çalıştım taki sağlığım bana dur diyene kadar.aylık ortalama 45bin ytl alan bir millet vekilinin ben ömrüm boyunca çalışarak bir araya getiremedim benim tek güvencem emekliliğim olacaktı sağlığım izin verseydi yine tamamlamaya gayret edecektim.6 senem kalmıştı emekli olmaya ama rabbim bu kadarına izin verdi. onlar düşürse bile ben kanuni her yoldan hakkımı arayacağım onlara bırakacak bir emeğim yok ve herkez her engelli ben engelliyim diyerek kenara çekilmeyecek hakkını sonuna kadar savunacak arayacak ,kendisi yol bilmiyorsa yol biline danışacak bilenler bilmeyenlere yardımcı olcak ve sorunlar bir şekilde çözüm bulacak. rabbimin hidayeti üzerinize olsun.