Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1988 SGK girişim var, ama sistemde görünmüyor. Ne yapabilirim?

ergünçalış

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Yaklaşık 20 gün önce vergi dairesine müracat ettim. Özür oranımı belirlemek için baltazaar förmülüne özür oranım Solarak gelecek.
fakat benim asıl öğrenmek istedigim 1968 dogumluyum Bağkurdan önce 120 gün sigortalığım var 18/1/1988 Bağkur ise başlangıcım 4/10/2000 şu an tekrar SSK lıyım toplam 4250 günüm var
fakat SGK benim 1988 sigorta günlerimi kabul etmiyor gözükmüyorsun diyor
benim elimde o tarihte sigorta giriş kartım var bağkurdan aldığım evraklarda 120 Bağkur öncesi sigortan var diyor fakat sene olarak yazmıyor SGK bana o tarihteki 4 aylık maaş bordrosunu getir diyor
babam rahmetli oldu muhasebeci ise 3kere alkol tedavisi gördüğünden hiç bir şey bilmiyor. yani o zamanki çalışmama dair bir bilgiye ulaşamıyorum.
şimdi ise 1988 giriş tarihim yanlış anlamadıysam bana çok faydası olacak

SGK dava açsam acaba kazanabilir miyim

Kesin bilgiler SSK dadır. Memur tozlu arşive girip o evrakları bulmak istemiyordur. Dilekçe yazın müracaat edin ve bekleyin.

vergi indirimi emeklilik...

1-8-2015 tarihinde vergi indiriminden emekli olmak için sgk baş vuracağım. sizlere sormak istediğim.işyerinden ayrılıptamı?? emeklilik için işlemmimi başlatayayım.ilk giriş tarihim 1988 %53 rapor aldım.sürekli ibaresi var.2013 aralıkta vergi indirimini aldım. şimdi işten terk edererekmi?işlemlerimi başlatmalıyım.

ergünçalış gününüz yılınız tamam mı?emekliliği hak ettiniz mi?kesin eminseniz iş yerinizden çıkışınızı alıp emeklilik işlemlerine başlayacaksınız emin olmadan sakın iş yerinizden ayrılmayın

gün tamamdır da yılınız da tamam mı?mesela benim 18 yıl 4080 gün benim 4751 günüm var ama 18 yılımı doldurmaya çalışıyorum iyi hesap edin

Bir dilekçe yazın Elinizdeki belgelerin de fotokopisini çekerek dilekçenize ekleyin ve iadeli tahütlü SGK ya yollayın ve bekleyin...

İşten ayrılmadan başvurunuz emekli olabilir belgesi için olabilir, ancak emeklilik başvurusu için işten ayrılıp ilişik kesmek şarttır.

1988 giriş 4070 gün eğer bir aksilik olmazsa tamam gibi Hayırlısı artık.

Üst Alt