Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1988 sigorta girişim ve %42 raporumla ne zaman emekli olabilirim?

balıkcı37

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamünaleyküm değerli arkadaşlar.sitemize yeni üye oldum bende ortopedik engelli bir kardeşinizim.hayatımı ALLAH cc yardımı ile kendi cabalarımla sürdürüyorum.çok şükür bir sıkıntım yok tüm arkadaşlarada sağlıklı huzurlu günler dilerim.
bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica edeceğim

ben 10 gün önce heyet sağlık raporu aldım yüzde 42 engelli olarak.
ben bu raporla emekli olabilirmiyim.yoksa emekli olabilmek için tekrar heyet raporumu istiyorlar
emekli olursam kac tl maaş alabilirim.

5600 gün sigorta prim ödemişligim var.
1988 yılı ocak ayında sigortaya giriş tarihim.

bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

ayrıca bu siteye emeği gecen arkadaşlara cok teşekkürler .yararlı paylaşımlar yapılmış bende faydalandım.fırsat buldukça siteye girip sohbet muhabbet ve bilgim dahilinde paylaşımlar yapmaya calışıcamisaglıkla kalın

balıkcı37

O raporla vergi indirimi hakkı edinirseniz emeklş olursunuz. Şu an çalışmıyorsanız 10-15 gün bir işe giriş yapıp çalışma belgesi ve raporunuzla bağlı bulunan vergi dairesine başvurursanız ve raporunuz aynı dereceyle onaylanırsa emekli olabilirsiniz.

serkan1976
sagolasın serkan kardeş.şuan sigortalı olarak çalışmıyorum.verdigin bilgiler için teşekkür ederim .maaş konusunda bir bilgin var mı acaba

Maaş için birşey söyleyemem. 2000 öncesi sigorta primlerinizin ne kadar olduğu ve yatan primlerinizin asgariden yada üst limitten yatıp yatmadığına bağlı. Şu cevabı verirseniz hep asgari ücret üzerinden primlerim yattı derseniz mesela bende tahmini 1100 ve 1150 TL arasında maaş bağlanabileceğini söyleyebilirirm. Siz en kısa zamanda kendiniz sigortalı bir işe başlayın yada başlatın akabinde hemen vergi indirimi için başvuruda bulunun vergi indiriminiz onaylansın ve sonra emekliliğe başvurun.

tşk ederim oturanboğa.1.141 tl şu an için alabilirmişim

Üst Alt