Doğru mu anladım:
1- 1988 yılında sigortalı olarak işe başladın
2- Ama sakat statüsünde çalışmana rağmen o zaman vergi indirimi için vergi dairesine başvurmadın?
3- Bugün emekli olmak için sgk'ya başvurdun, ama sgk vergi indirim hakkın yok diye başvurunu reddetti
4- Bunun üzerine sgk'yı dava ettin. Dedin ki, işyerim beni %40 raporuma karşılık sakat statüsünde çalıştırdı, siz bu çalışmayı kabul ettiniz, ve şimdi o zaman vergi indirim hakkı elde etmediğimi ileri sürüp beni emekli etmiyorsunuz.
5- Dava sürecinde mahkeme yeni rapor almanı istedi. %40 rapor verdin mahkemeye. Mahkeme bu rapora dayanarak sgk'ya dedi ki, "bu adam sakat, erken emekli edeceksin"
6- Ama sgk karara itiraz etti... Bunun üzerine yargıtay sgk'yı haklı buldu ve dedi ki:
a- sgk için rapor oranının bir önemi yok. sgk maliye'den vergi indirim hakkı elde edilip edilmediğine bakar. Edilmişse emekliliği onar, aksi halde reddeder
b- Bu veriyken, mahkeme yeni bir rapor talep edip o rapora göre sgk'ya emekli et diyemez
c- Davacının vergi indirimine dair bir sorunu varsa, bu sorun sgk ile değil, maliye bakanlığı ile çözülebilir. Mahkeme bu konuda sgk'yı sorumlu tutamaz.
d- Emeklilik başvurusunun sgk tarafından reddedilmesi yasaldır. Davacı istrerse maliye bakanlığı ile hukuki süreç başlatır, bu sgk'yı bağlamaz..
Bunları doğru anlamışsam, malesef yapacak bişey yok.
Sorularım:
1- Şu anda
sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri rapor alabiliyor musun?
2- Mahkemeye sunduğun %40 raporun tarihi ve alınış amacı neydi?