Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1990 giriş ve 4472 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

Sinank4u

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Herkese slm
Ben 47 oranında 3 senelik engelli raporu aldım bunun 35 i diyabetten 18 de fizik ve rehabilitasyon dan kaynaklı
SSK dan ilk işe girişim 1990
Ödenmiş pirim günüm 4472
3600 günü de 2012 de tamamlamışım
Şu andada hala SSK lıyım
Emekli olabilmek için ne yapmam lazım
Eğer Bilen varsa yazabilirse çok sevinirim
Bana önce SSK ya gitmem gerektiğini söylediler
Oraya gittim aradan beni çalıştığım yerin vergi dairesine gitmemi ve oradan vergi indirimi evrağı almamı söylediler
Fakat orasıda bana bu evrağı vermedi ve işyerinden çalışma kağodı almamı ve merkez vergi dairesine yani vatan caddesine gitmemi söylediler
Çok uzattım farkındayım kusura bakmayın ama ne yapmam gerektiğini doğru düzgün öğrenemedim bilen varsa yazabilirse çok mutlu olurum

Şu an İstanbul dayım o yüzden vatan Caddesi diye yazdım
Çok sağol verdiğin bilgi için

Sinank4u
İlk sigorta başlangıcınız 2008 öncesi olduğu için erken emekliliğinizde vergi indirimi şart.
İşyerinizden alacağınız orada çalıştığınıza dair belge ve raporunuzla vergi dairesine başvuracaksınız. Bu öyle girriğinizde hemen verecekleri bir belge değil. Raporunuz Ankara'ya Maliye Merkez Sağlık Kurulu'na gidecek ve incelenecek. Sonuçlanması ortalama 4 ay sürmekte.
Profilinizde Antalya yazıyor, siz ise Vatan Caddesi'ndeki vergi dairesinden bahsettiniz, onu anlamadım.

[FONT=sans-serif]Şu an İstanbul dayım o yüzden vatan Caddesi diye yazdım[/FONT]
[FONT=sans-serif]Çok sağol verdiğin bilgi için

[/FONT]
Bu arada istenen evrakların hepsini verdim
Fakat çalışamıyorum eğer sonuç almadan işten çıkışımı alırsam bir sıkıntı olurmu

Üst Alt