Öncelikle tüm arkadaşlara selam ederim. Benim de emeklilik süreci başımı ağrıtıyor,
2 yıl öncesi trafik kazası sonrası sakat kaldım. Bu zaman içerisinde 4 ameliyat oldum.S akatlığım ortapedik işitme kaybı ve prostat hastalığı.
Girmiş olduğum malulen emeklilik için iş gücü kaybı oranım var. Buna rağmen red cevabına istinaden yüksek sağlık kuruluna itiraz ettim sonuç muamma.
SİGORTA GİRİŞİM 1990
Sigorta ödenmiş prim sayısı 2910 gün ...
1993 de , 19 ay Askerlik yaptım.
Özürlülük haklarından faydanlanmak için sadece bu üç hastalıktan heyete girdim. Kas iskelet sistemi % 24, işitme engeli 0, prostat hastalığı olarak sonuç süreklidir R rapor aldım.
Malulen emekli olamasam da, hangi şartlarda nasıl emekli olabilirim.
Bülent bey sesime ses olursanız sevinirim.Saygılarımla
2 yıl öncesi trafik kazası sonrası sakat kaldım. Bu zaman içerisinde 4 ameliyat oldum.S akatlığım ortapedik işitme kaybı ve prostat hastalığı.
Girmiş olduğum malulen emeklilik için iş gücü kaybı oranım var. Buna rağmen red cevabına istinaden yüksek sağlık kuruluna itiraz ettim sonuç muamma.
SİGORTA GİRİŞİM 1990
Sigorta ödenmiş prim sayısı 2910 gün ...
1993 de , 19 ay Askerlik yaptım.
Özürlülük haklarından faydanlanmak için sadece bu üç hastalıktan heyete girdim. Kas iskelet sistemi % 24, işitme engeli 0, prostat hastalığı olarak sonuç süreklidir R rapor aldım.
Malulen emekli olamasam da, hangi şartlarda nasıl emekli olabilirim.
Bülent bey sesime ses olursanız sevinirim.Saygılarımla