Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1990 sigorta girişi ve 6000 gün ile ne zaman emekli olabilirim?

murat6411

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
20.03.2018 tarihinde Kocaeli vergi dairesine verdiğim evraklar Ankara'ya gitti bugün işyerine yazı geldi yüzde 44 gitti onaylandı geldi. darısı bekleyen arkadaşların basına.şimdi emeklilik için ne gibi bir yol izlemek gerekiyor 1990 sigorta girişi ve 6000 bin günüm var önce sigorta yamı gideyim .işyerinden çıkış alıptamı gideyim .tecrübeli arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var

murat6411

hayırlı olsun. öncelikle vergi indiriminle sigortaya git. emekli olur yazısını al. işyerine ver. 14. maddeden çıkışını yapsınlar. tazminatını al.işten çıkış bordron+vergi indirimin+sağlık raporunla sgk ya başvurup emekliliğe başvurabilirsin.

Teşekkürler özgür bey

Hayırlısıyla sonuçlanır inşaallah,Mayıs 24 itibariyle başvurumu yaptım darısı emeklilik bekleyen arkadaşların başına

Kocaeli vergi dairesine 25 Mayıs'ta vergi indirimi kullanıp kullanmadığım la alakalı yazılan yazının cevabını vergi dairesinden elden alıp 31 Mayıs saat 11 de SGK emeklilik servisine elden verdim 31mayıs saat 3 ye emeklilik kaydım e devlete düştü

Üst Alt