Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1990 sigorta girişim ve %90 raporum var. Emeklilik şartlarım nelerdir?

sahaf1972

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arekadaşlar sgk aşagıdakı dılekceyle baş vurdum gıne tatmın kar cevap gelmedı

Soru : 01/08/1990 ssk gırışlıyım doğum tarıhı 15/03/1972 yatan gun 3644 yatan pırım 139.400.40 tl acıklama: bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum SORUM. 1 yukarda belırtığım konuyla alakalı emeklı olma hakım olup olmadığını 2 şayet emeklı olma hakım varsa bağlanacak maaş ne kadar olabılır 3 .emeklılıkten sonra calışma hakım varmıdır destek pırımını ödeyerek benı ayrıntılı bır şekılde aydınlatırsanız sevınırım duyarlılığınız ıcın teşekur ederım

Cevap : Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.
talebinizin değerlendirilmesi için( bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum ) bu belgenizin aslı ile son çalıştığınız sosyalgüvenlik merkezine belgenizin aslı ile müracaatınız gerekmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.​

calıştığınız sosyalguvenlık belgesı olarak neyı kast edıyor? benım elımde ssk sıcıl no var. o paragrafı anlamadım. ızahını yapacak arkadaştan yardım beklıyorum

Şu anda emekliliği hak etmişsiniz. En son çalıştığınız işyerinin bağlı olduğu sigorta müdürlüğüne emeklilik için başvuru yapabilirsiniz.
Maaşı tahin etmek mümkün değil

Arkadaşım o dediği belge defterdarlığa gitmiş olan sağlık kurulu raporu ve defterdarlığın işyerine yazdığı yazının aslı ve şu an çalışıyorsan işyerinden alacağın iş çıkış belgenle birlikte kimlik fotokopin yeterli olacaktır.

Üst Alt