arekadaşlar sgk aşagıdakı dılekceyle baş vurdum gıne tatmın kar cevap gelmedı
calıştığınız sosyalguvenlık belgesı olarak neyı kast edıyor? benım elımde ssk sıcıl no var. o paragrafı anlamadım. ızahını yapacak arkadaştan yardım beklıyorum
Soru : 01/08/1990 ssk gırışlıyım doğum tarıhı 15/03/1972 yatan gun 3644 yatan pırım 139.400.40 tl acıklama: bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum SORUM. 1 yukarda belırtığım konuyla alakalı emeklı olma hakım olup olmadığını 2 şayet emeklı olma hakım varsa bağlanacak maaş ne kadar olabılır 3 .emeklılıkten sonra calışma hakım varmıdır destek pırımını ödeyerek benı ayrıntılı bır şekılde aydınlatırsanız sevınırım duyarlılığınız ıcın teşekur ederım
Cevap : Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.
talebinizin değerlendirilmesi için( bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum ) bu belgenizin aslı ile son çalıştığınız sosyalgüvenlik merkezine belgenizin aslı ile müracaatınız gerekmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Cevap : Kurumumuza Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında yapmış olduğunuz başvuruya ilgili birim tarafından verilen e-posta cevabı aşağıda sunulmuştur.
talebinizin değerlendirilmesi için( bırıncı derecede % 90 .sakat raporum var vergı ındırım hakımdanda yararlanıyorum ) bu belgenizin aslı ile son çalıştığınız sosyalgüvenlik merkezine belgenizin aslı ile müracaatınız gerekmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
calıştığınız sosyalguvenlık belgesı olarak neyı kast edıyor? benım elımde ssk sıcıl no var. o paragrafı anlamadım. ızahını yapacak arkadaştan yardım beklıyorum