Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1991 Haziran SGK girişliyim. %40 raporla emeklilik şartlarım nelerdir?

Ginerk

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
%40 (kısmi düzelen) a tipik psikozdan beş yıl süreli rapor aldım. 3600 günüm var son 7 senesinde 4a primim daha fazla.

Vergi indirimine başvuracam acaba ankara maliyeye gidecek olan raporum aynı oranla onaylanır mı? Teşekkürler.

Ginerk

Ankara'daki kurulda verilen karar önemli evraklarını gönder bekle

İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl +

2008_oncesi.PNG

Tahsis no alınınca maaş işlemeye başlar mı?

Bugün emeklilik için başvurumu yaptım bana tahsis no kartı verdiler maaşım bugün itibarıyla işlemeye başlar mı? Teşekkürler.

Ginerk

selam kardesim hayırlı olsun :))) uzun zaman bekledin sende. O verdikleri tahsis talep numarası. tahsis numaran o değil. E devletten takip edeblirsin tahsis numaran belli olunca, emekli odeme bilgilerinde asıl tahsis numaranı goreceksin. maas günün belli olacak. maasın basvurduğun tarihten basladı evet. hayırlı uğurlu olsun

her yerde beklemeye devam. ben ay basında basvuru yaptım 4-5 gun sonra biriken tutarı yatırdılar. 17'si maas gunum ama maas alacakmıyım almayacakmıyım bilmiyorum. e devlette hala ne kadar alacağım gorünmüyor. bekliyoruz iste :))

Endereren
Sürprizli yumurta gibi bakalım ben de bilmiyom maaş kaç lira olacak ne zaman verecekler heyecanla bekliyeceğim. Tüm tanıdıklara pasta sözü verdim:))

Üst Alt