Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1992 giriş 7800 gün ile BAĞKUR'dan emeklilik şartlarım nedir?

Selcuk3104

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
herkese selam
1 - ağır osas çıktı hoş yıllardır çekiyordum (uyku abnesi) yakında makine için yatacağım tekrar.
2 - şeker var insülin de kullanıyorum.
3 - tansiyon var
4 - fıtık var
erken emeklilik için başvuracağım makineyi aldıktan sonra
sorum şu bunlardan kaç puan alırım ve verilen puanı ankaraya gittiğinde kırparlar mı ?
emeklilik şansım var mı ?
emekli olursam tahmini bağlayacakları maaş ne olur ?

7800 gün primim var sgk başlangıcı 01.06.1992 yaş 46

Selcuk3104..hocam yaş prim gün başlangıç ile erken emekliliğe uygunsunuz...hastalıklarınız ile ilgili de yüzde 40 ve üzeri alırsanız emekliliğiniz şimdiden hayırlı olsun derim ben..

selam yüzde kırk ve üzeri alırsam olabileceğini bende biliyorum.benim merak ettiğim bu rahatsızlıklardan kaç puan verirler.ve alınacak rapordaki sonuc ankarada tekrar düşme ihtimali var mı? diğeri eğer emekli olursam ne maaş alırım

hocam o sorduğun sorular için ne olacağını biz bilemeyiz daha doğrusu biliriz ama burası Türkiye,sana şu oran verilir bu verilir der seni ümitlendiririz sonrası hayal kırıklığı olur...erken emekli olmuş biri olarak beklemen görmen gerektiğini anca sana söyleyebilirim...hayırlısı olsun..

ödediğin prim gün vs belirler ama bu ülkede emekli maaşları git gide düşüyor çok bir şey bekleme derim açıkçası...hayırlısı olsun herkes için..

Üst Alt