Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1992 giriş ve 6777 pirim günü ile emeklilik şartlarım nedir?

khan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
01/09/1972 doğumluyum Sigorta girişi 1992 6777 prim günü yani yaşa takıldık. Bld. Güvenlik görevlisiyim. (Güya kadroya aldılar. Hiç farkı olmadi walla)Hastane cuma günü kalp/tansiyon/şekerden%53 verdi. Ankara'ya göndermedim daha. Ankara'da bu oran değişir mi? Bide tahmini ne kadar maaş alırım?2025 dedi SGK daki bayan.(yuh görmem herhalde kesin ölürüm) devam etsem maaş yükselir mi Teşekkürler.

khan

Raporu defterdarlığa verip 3. derece sakatlık indirim hakkı elde ettiğinizde hemen SGK'ya erken Yaşlılık emekliliği için başvurabilirsiniz. Oran düşüşe bile %40'ın altına düşmez. Rahat olun...

Emekli maaşı kaç tl olur bilemiyorum ama erken emekli olmak her zaman avantajlıdır. Yıllar önce maaş almaya başlamaktan daha avantajlı bir şey olamaz. Hatta, çalıştıkça olası emekli maaşınız düşecektir.
Kaldı ki dilerseniz sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edebilirsiniz.

khan...hocam selamlar..bende emekli olmadan önce güvenlik görevlisiydim,yalnız emekli olup tekrar bu görevi yapacaksan bazı hastalıklarının olmaması lazım,mesela benim norölojik hastalığım olduğundan ben yapamam bir daha güvenlik işini..onu bir araştır derim yada elinde başka meslek varsa onu yaparsın onda sıkıntı olmazda....ama bülent abininde dediği gibi yüzde 40 ın altına düşüreceğini bende zannetmiyorum ankara nın..geçmiş olsun kolay gelsin..

Üst Alt