Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1993 giriş ve 8400 günüm var. Emeklilik şartlarım nedir?

Arif18

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bende yeni rapor aldım vergi indirimine gitti emeklilik maş ında düşüş olurmu 1993 11 ssk girişim 8400 günüm var bilgi verirmisniz

Merhaba arkadaşlar yeni bi rapor aldım vergi indirimi icin ankaraya gitti ssk başlangıcım 1993 11 ayı 8400 günüm var normalde gol yazdığım 1500 tl emekli magışı gözüküyor acaba raporla emekli olduğumda maş ım düşerse bana bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Arif18 engelli vergi indiriminden ve normal emekli olacaklar maaş arası fark yoktur burada belirliyici olan ödenen primdir.

Anladığım kadarıyla normal emeklilikle aynı maaşı almam galiba ben beklemeyi düşünüyorum ama gerek yok raporu gelince hemen başvuruyu ozaman vergi indirimi raporu düşürüyormu ben 58 almışım ama heyet 48 düşünmüş acaba maliyete düşürürmü yüzde 20 parmak 20 derin venöz yetmezligi 18 bel fıtığı ama 48 vermişler 10 ayın birinde maliyete gönderdim inşallah olumlu döner bide rapor süresi 5 yıl bi soruncıkarmıa caba bununla emekli olabilirmiyim

@Arif18

Erken emekli olmak her zaman daha avantajlıdır. Emekli olun, gerekiyorsa sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edersiniz.

Süreli rapordan ziyade vergi indirim hakkının süreli mi sürekli mi olduğu önemli. Eğer vergi indirim hakkı sürekli olursa çok yüksek ihtimalle emeklilik de sürekli olur.

Ama unutmayın, her ne sebeple olursa olsun daha sonra alınacak düşük oranlı rapor emeklilik için risk oluşturur. Düşük oranlı rapor SGK'nın kontrole çağırmasına neden olabilir.

Cevap lar için çok teşekkür ederim

Emeklilik

Selam arkadaşlar raporum onaylanmış eviste öyle yaziyo 48 olarak raporum 5 yıllık acaba vergi indirimide öylemidir bide goglede hesapladigimda 1680 gözüküyo 93 giriş 8500 günüm var acaba dogrumudur bi yardimci olursanız cok mrmnun olurum baş vuruyu nezaman yapim simdiden teşekkür

Arif18

Vergi indiriminiz muhtemelen 2 yıl süreli olacaktır.Bir an önce yaşlılık emekliliği için müraacat ediniz ve işlemleri ay içinde tamamlayınız.
Maaşınız da muhtemelen 1650-1.700 TL civarında olacaktır diye tahmin ediyorum.

Hayırlı olsun.

Vergi indiriminnin süresini nasıl ögrene bilirim

Onu gelince görürsünüz emekli olursanız rapor işini bırakın sgk verilerini alıyor raporların oranlarını içeriklerini görebiliyorlar kendimden biliyorum

Eserin79 kardeş ben 75 dogumluyum yani 44 yaşımdayım yaşlılık aylıgı olmazki ne demek istediniz anlıyamadim

Arif18 tamam erken yaşlılık aylığı, sizin için İşyerinize vergi indirimi yazısı gelecek onda süreli virildiyse belirtir

Arif18

Vergi indirim hakkına istinaden emeklilik hakkınız oluştu. Hemen emekli olabilirsiniz.

Not: Vergi indirimi ile emekliliğin adı erken Yaşlılık Emekliliği'dir.

Nihayet vergi indirimi elime gecti ama süre yazmıyor acaba süreklimi degilm nasıl ögrenirim akadaşlar rapor 5 senlik beni bi aydınlatırsanız memnun olurum akadaşla şimdiden teşekkür

@arif 18herha gi bir süre yoksa sürekli ömür boyudur hayırlı olsun

Verdiginiz cevaplar icin cok teşekkürler llah hepinizden razı olsu beni cok aydınlattınız

Üst Alt