Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1993 SSK başlangıcım ve 4118 prim günüm var. Emekli olunca ne kadar maaş alırım?

pastacı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1993'den ssk lıyım. Toplam 4118 gün primim var. Yaklaşık toplam 70.000 (yetmiş) bin tl pirim yatmış. 09/09/2009 tarihinde malulen emekli için başvurdum.

Kurula girdim fakat yüzdenin sgk.tarafından belirleneceğini söylediler. Emekli olursam kaç tl.maaşa alırım?

pastacı diğer başka bir başlığıa malülen emeklilik yazmışsın da . sen malülen emekli olmayı unut. sen vergi indirimi ile emekliliği haketmeye bak. bulunduğun vergi dairesine müracaat edeceksin vergi indirim yazını alınca sgk ya emeklilik için müracaat edebilirsin. sakatlık oranına göre belki hemen ya da bir yıl kadar daha çalıştıktan sonra emekli olabilirsir. işe giriş tarihin falan belli olsa sana tam tarihini söylerdim birde rapor oranı da önemli yani kaçıncı derecede sakatlık raporu verecekler.

Priminiz tamam yılınızda tamam neden malulen emekli olkmak için müracat etdiniz Vergi ind. hakkı alarakta emkli olabilirdiniz....

Üst Alt