Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1993 yılında vefat eden babamdan Yetim aylığı alabilir miyim?

ykimbu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
bugün bu ikinci form açışım oldu, babam 1992 de malulen emekli oldu ve 1993 te rahmetli oldu, şuan babamın aylığını annem alıyor, eger ben malulen emekli olamazsam rahmetli babamın aylığı bana baglanabilirmi?

60 oranında engel varsa -- 1170 lıranın altında gelirın varsa -- engellı olduğun kurum ıle babanın kurumu farklı ise --alırsınız

peki emekli olamazsam o zaman babamım aylığını talep edebilirmiyim?

babam sk dn emekliydi bende ssk da malulen emekli olmak istiyorum ama beni malulen emekli etezerse ve devlet hastesinden yüzde 80 oanında raporum olduğu çinbabamım aylığndan talep edebilirmiyim, böyl bi hakkım varmı?

emekli olmazsanız gelirin olmayacağı için yuzde 80 rapor ıle basvurabılırsın yetım aylığına

Malulen emekliyim. Babamdan Yetim maaşı alabilir miyim?

ben 2014 yılında sgk den malulen emekli oldum, 1992 yılında yine o zamanın ssk dan emekli olan ahmetli babamın aylığından hak edebilirmiyim?
aynı zamanda devlet hastanesinden yüzde 80 raporumda var, açıkçası bu malulen emekli ayliğı ile geçinmek cok zoor ve bu yüzden araştırıyorum, bilgi verirseniz sevinirim

Babanız ssk emeklisi iken vefat ediyor sizde ssk emekli olduğunuz için olmuyor . Aynı kurumdan emekli olmasaydınız farklı olsaydı ve gelir testinde muhtaçtır ibaresi yer alırsa öyle bağlanırdı . Muhtaçlık belgesi bağlı olduğunuz ( TEPEBAŞI - ODUNPAZARI ) kaymakamlık dairesinden öğrenebilirsiniz .

OturanBoğa engelli ssk emeklisi erkekler, maaşı 1000 tl olması durumunda vefat eden bagkur emeklisi babanın maaşını alabilir mi?

ykimbu;

1.soruyu sorduğu tarih 04.07.2016, malulen emekli olamazsam diyor
2. soruyu sorduğu tarih23.12.2016 bu mesajındada 2014 yılında malulen emekli oldum diyor
anlamak zor

2014 yılında geçici malüğlen emekli oldum ve bu yıl tekrar hastaneden sevk edilip emekliliğimin devamına ve muayenemin kaldırılmasına karar verildi

Üst Alt