Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1993'de ki askerliğe elverişli değildir raporunu nereden alabilirim?

y.ikiz

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

ben 1993 de askerde çürük aldım psikolojiden elimde hiç bir belge yok nereden nasıl temin edebilirim ve şu an da omurgamda kırıktan dolayı platin var rapor alırken askerliğe elverişli raporu işime yararmı bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim saygılar

Raporunuzu askerlik şubesinden alabilirsin herhangi bir şubeden alabiliyorsun ben geçen hafta aldım.tabii ki rapor alırken göster etkisi oluyor

tşk cemil bey ne yazıyo raporda bilgi verebilirmisiniz

Askerlik durum belgesinde sadece askere elverişli değildir yazar eğer raporları isterseniz o gün hastanenin verdiği karar ve raporlar olur yapılan tahlil ve bulgular yazıyor

peki o raporları da askerlik şubesinden temin edilirmi

veli kardeş o raporu hastane askere gitmeden önce muayene olduğum şubeyemi gönderiyo yoksa herhangi bi şubeden isteyebilirmiyim

Eğer kaldığınız ilde ise şubeniz tüm raporları alabilirsin ama değilse raporunuz fax ile geliyor

Raporu bağlı olduğun şubede bulabilirsin. Diğer şubelerde raporun bulunmaz. Hem ne yapacaksın ki bu kadar eski bir raporla?

Mavimsiyeşil arkadaş diğer şubede olmuyor ama senin şubenden isteniyor fax ile tabi ki sadece rapor

tüm hastalıkları toplatıp tek raporda toplamayı düşü
nüyorum belki faydası olu diye düşünmüştüm

Ya olmasına oluyor ama şuben aynı ilde değilse boşa uğraşma zaten muayene olacaksın raporu getirtmek bayağı zor oradaki memurun insiyatifinde yani

aynı ilde değil yakın akrabam gitse vermezlermi acaba tabiki benim gidip gelmem uzun iş

Bence eski raporu boş ver. Yeni baştan muayene falan olup rapor al.

düşüncem askerde aldığım raporun bir etkisi olur belki diyeydi rapor almak bi sıkıntı hepsini toplayıp yüksek rapor almak istiyorum onun için araştırıyorum

Neden etkilemez veli arkadaş bir kaç rahatsızlığı varsa baltazar formülü ile rapor oranı yükselmez mi?

Zaten o rapor değil arkadaş onu göstererek rapor almayı kolaylaştırmayı düşünüyor sanırsam

omurgamda platin var ağrılarım var hareketler kısıtlı platinleri bi sefer çıkartıp başka taktılar ağır iş yapamıyorum rapora gelince az veriyorlar yada ankarada düşürüyorlar ne yapacaz biz böyleki bi çare düşüncesiydi benimkisi

Durum böyle ise o raporların faydası olmaz yunus arkadaş ama yine de şansını dene ayrıca özürlülük oranları değişti biraz da olsa hayırlısı olsun

Üst Alt