Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1994 model Volkswagen Caravella münibüs satılıktır

serkan006

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2004 yılında yurt dışından ıthal getirdiğim 1994 model wolkswagen caravella münibus çok temiz orjinal içi ful yapılı 195 bin km de özürlüden özürlüye satlıktır ankarada ikamet edıyorum ırtıbat : 0505 213 66 62

Fotoğraf koyabilirmisiniz mümkünse.Araçta herhangi bir aparat mevcutmu ?

ilerleyen zamanda koyabilirim ama su an biraz yoğunum araba 12 TL istiyorum ama pazarlık payı var acil satmam lazım çünkü uzun süredir garajda yatıyor çok ihtiyaç olmuyor

her hangi bir aparat yok sadece katlanabilir rampa var oda saç tan yalmış demonte halinde arabanım bağıcında duyuor hiç bir yer kaplamıyor koltuğun altında açıkcası

araba ya 12 TL istiyorum ama pazarlık payı var acil satmam lazım çünkü uzun süredir garajda yatıyor çok ihtiyaç olmuyor

ilerleyen zamanda koyabilirim ama su an biraz yoğunum araba 12 TL istiyorum ama pazarlık payı var acil satmam lazım çünkü uzun süredir garajda yatıyor çok ihtiyaç olmuyor

her hangi bir aparat yok sadece katlanabilir rampa var oda saç tan yalmış demonte halinde arabanım bağıcında duyuor hiç bir yer kaplamıyor koltuğun altında açıkcası

araba ya 12 TL istiyorum ama pazarlık payı var acil satmam lazım çünkü uzun süredir garajda yatıyor çok ihtiyaç olmuyor

Üst Alt