Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1995 işe giriş ve 3224 pirim günüm var. Emekli olunca ne kadar aylık alacağım?

güldan altındiş

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
lenf bezi kanseri %60 raporum var ve her iki kalçamda total protez var ilk işe giriş tarihim [06.04.01995 toplam pirim günüm 3224 ve 500 güne ihtiyacım var devlet dairesinde taşeron olarak çalışıyorum ve ne kadar maaş alırım onu öğrenmek istiyorum

güldan altındiş

Merhaba,öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.

4A-İşçi statüsünde çalışıyor iseniz SGK kurumunun resmi emekli maaşı hesaplama modülünde çıkacak emekli maaşı bilgisi sizin alacağınız emekli maaş tutarını gösterecektir.

Aşağıda resmi SGK kurumu 4A emekli aylığı hesaplama internet sayfasınının linkini paylaşıyorum.

Saygılar.

LİNK ; https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/

Günlerim dolmadığı için onu yapmıyor sistem bende o yüzden sormuştum yoksa netten bakıldığını biliyotum zaten teşekkürler

güldan altındiş

Hep bu seviyelerden olmuşsa 2500 tl, başlarda düşükse, sadece son yıllarda bu seviyedeyse 2100 tl civarı bağlanır.

Bu yazdıklarım çok çok kabaca bir tahmindir.

güldan altındiş

Eğer 8-10 sene daha 5000 tl ve üzeri prim yatmazsa maaşınız bugünkü kriterle 1900 tl'yi geçmez maalesef maaş.

Merhaba,

Şu siteden yapılan maaş hesaplamaları engelliler için de geçerli midir? Yoksa engelsiz bireylerin emekli olacağı yaşlar dikkate alınıp ona göre mi bir hesaplama yapmaktadır? Bilginiz var mıdır?

https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/

ihbar ve kıdem tazminatı

3700 gün den emelilik gerçekleşirse ve en son çalıştığım işyerinde günün dolduğun da emeklilik işlemlerini yapalım dediler ama 4 yılı doldurduğunda tazminat hakkımı alabilirmiyim

Son düzenleme:
Üst Alt