Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1995 Model yurtdışından ithal Opel Astra satılık

by yolcu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
bende de 1995 model opel astra yurtdışından ithal 5/5/2005 tescilli 75 bin km de çok temiz benzin+lpg liçok elden aparatlı temiz aracımı engelliye 10 bin tl ye bırakıyorum.adanadayım

arabanın özelliklerini ve kaç yıl oldu alalı pazarlık payı var mı rengi vs. bilgi verirseniz sevinirim

Yapmayın Arkadaşlar

By yolcu hayırlı satışlar 98 model hb astra var bende istediğin zaman satışı hazır fiyatı 13 bin 182 binde ful olanı bunu niye yazdım senin aracın gümrük girişli alan adam 10 sene sürecek aracın yaşı ve teknolojiyide düşünürsek alana eziyet bıraz makul fiyat yazsak mesela 4,000 bin gibi yada bir yıl daha bekle istediğin fiyata ver

relaxx;

Çok doğru bende 2005 un 12. Ayında aldim.mecburen beklicez .alan kisiye eziyet olur.

hakılısınız araçlar normal insanlardan alsak aynı fiyat nerdeyse daha uygun fiyatlar yazsalar tercih edebilirz

alan adam neden 10 yıl bekleyecekki geçen süre diğer adam alınca devam etmiyor mu başa mı dönüyor

km'yi bilmem ama, araç fiyatı çok yüksek.

Arkadaşlar şu yurt dışı olayını çok cazip olmadıkça bırakın ya ne mağdur olun nede türkiye fiyatlarıyla eş değer italatını bırakın ben yurt içinden aldım çok afedersiniz ama siz benden akıllımısınız her bütçeye uygun araç var iki sene sür sat 3 ay sür sat veya sıfır beş sene kullan kafan ağrımasın buradan bu işi yapan firmalara sesleniyorum makul fiyatlar verin ekmek gibi araç satarsınız 3 yaşındaki araç türkiyede 0 km araca tekabül ediyor maymun gözünü açtı

Normal piyasasında hatta üzerinde fiyat belirlemişsiniz. Sadece engelli için alınabilecek bir araca aynı emsal normal araçtan daha fazla parayı verecek kişi çıkarmı dersiniz.

çıkmazda çıkacağı ümid edilmiş galiba çok manidar

yıllık ortalama 3759 km yol yapmış bir araç gibi görünsede hiçde inandırıcı bir km olmadığı çok kesin, benim 2004 model arabam 160 bin km sadece benzin almaya ve tamirhaneye gitse gelse daha fazla km si olurdu, vurun ama öldürmeyin arkadaşlar, bir aracın km si oynamak o kadar kolay ki, bunu her araç sahibi çok iyi bilir.

Üst Alt