Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1996 SGK girişim, 4360 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

ARMADA7806

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
1996 yılında ssk giriş 2060 prim yaptım 2005 yılından buyana bagkurluyum bakgur ssk toplamı şu anda 4360 bende mesene kanseri ve yapay mesane mevcut yürüyüş bozuklugu ve hafif solunum bozuklugum var bu hastalıklardan mesaneden % 50 yürüyüş bozuklugu % 8 solunum yolu% 20 6 ay önce oranlar aldım ne zaman ve hangi kurumdan emekli olabilirim presedürünü yazarmısınız

bagkur.PNG

armada ıkı yerde sayfa acmıssın senın verdıgın bılgıye gore bagkurdan emeklı olucaksın hzmet suresı son 7 yılı nereye yatmıs ıse o kurumdan emeklı olursun sakatlık derecen %64 cıkıyor

Fulya hanımın aktardığı tablodaki şartları tamamladığınızda 5510 sayılı yasanın 28. maddesine göre erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanamak üzere sgk'ya başvuru yapabilirsiniz.

2011 agustos ayında sureklı olarak vergı indirimi hakkı aldım emeklilik

şu anda emeklilige başvursam teklar vergi indirimine baş vurmak zorundamıyım yoksa 10 ay önce aldıgım sürekli vergi indirimimle emekli olabilirmiyim

Bağ-kur lu çalışanların vergi indirim hakkı almasına gerek yok siz direk bağ-kur a 5510/28 kanunundan faydalanarak emekli olmak için müracaat edin sizi rapor vermeye yetkili hastaneye sevk ederler yine 64% ve üzeri rapor alır iseniz hemen emekli olursunuz...
Not:Bireysel olarak alınan raporunuzun emeklilikte geçerliliği yoktur.Kurum sevki şarttır.

Vergi indirim hakkınızın olması Bağkur'dan emeklilikte tamamen önemsizdir, yok hükmündedir. 28. maddeden Yaşlılık emeklilği için sgk'ya başvuracaksıznı, sizi hastaneye sevk edecekler... O süreçte verilecek rapor oranı emekliliğiniz için belirleyici olacak

Üst Alt