Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1996 SGK girişim, 4804 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

fatoş34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar...
1972 doğumlu, yüzde 42 ortopedik engelliyim.Sigorta başlangıç tarihim 1996 aralık ayı ve toplam 4804 prim gününe ayrıca vergi indirimine sahibim. Bu bilgilere göre ne zaman emekli olabilirim. Teşekkürler...

Emeklilik içinv (gün/ay/1996 +) 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün prime tabisiniz.

Not: Defterdarlıktan elde edilmiş 3. dereceden sakatlık indirim hakkınızın olduğunu varsayıyorum...

İlgili cevaplarınıza teşekkür ediyorum..
her an değişen yasalarla kafalar iyice karışıyor,bilir kişi olarak sizlere sorma ihtiyacı duydum.
Sağolun.

fatoş hanım merak etmeyin engellilerle ilgili yasalaar degısmıyor zaten 5510 sayılı kanun mılletın anasına aglatıyor bu yasa ıle emeklılık zamanı arttı sızın gununuz dolmus yanlız sgk a emeklı olunca sıze malulluk tespıtı ısteye bılır baska sıkıntı olucagına sanmam bırcok erken yaslılıkdan yararlanıp emeklı olanların raporları malulluk ıcın tekrar tespıtı ıstenmekte sorusturma yuruten plot bolgeler eskısehır ve denızlı ılı arakadaslardan edındıgım bılgıye gore bırcok emeklı olmus kısıler denızlıde pamukkale unuversıtesınde malulluk tespıtı ıcın hastaneye gıdıyormus alınan vergı ındırım raporlarını gecersız sayıyormus sıkıntı yasayan arkadslarımız dıkat etsınler derım

Üst Alt