Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1997 model opel astra engelli aracımı satıyorum...

ahmetkanal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1997 model opel astra.
2005 yılında Almanyadan getirttim.
otomatik vites , klimalı , abs fren ; lpg sistemli
ısıtmalı koltuk
11 bin tl

ilgilenenler beni arayabilirler.
numaram: 0533 490 6584

resim km vs bunlarıda ekle daha açıklayıcı olur

arkadaşlar 06.10.2009 tarihinden itibaren araçı devir edemiyorsunuz araçı en az 5 sene kullanmanız lazım.
yeni çıkan kanunla sorusu olan varsa beni arayabilirsiniz
0532-463 80 07
saygılar
Taşkın Ersoy

aracın özellikleri
opel astra 1.6 GLS
benzin +sıralı lpg
siyah renk
145000km
2005 mayıs ayında Almanyadan geldi
hakiki deri döşeme
otomatik vites
merkezi alarm sistemi
orjinal cd çalar
ısıtmalı koltuk
klima
sis farı
çift airback
elektrikli dikiz aynaları
çelik jant
yükseklik ayarlı ön koltuklar
tüm bujilerin hava yağ filtrelerinin düzenli bakımları yapılmıştır.
2011 tarihine kadar geçerli muayenesi yapılmıştır.

abicim resimleri koymamışsın daha???bak oraya gelecem boşuna gelmiyim...

ahmet kanal kardeş ersoy taşkının dediğine göre sen bu aracı 2010 mayısdan önce devredemezsin sanırım bu sorunu nası halletcez

ben 3 yılda devrediliyor diye biliyorum.eğer 5 yıl oldu ise yenikanunda tabiki 2010 mayısı beklyeceğim

kesinlikle 5 yıl hem bidiğim kadarı ile öncede öyleydi yanılıyormuyum ?

evet bende 5 yıl olduğunu bugün öğrendim.aracın resimlerini buraya ekleyemedim.ancak görmek isteyen olursa bana mail adresini mesaj atarsa resimleri yollayabilirim

devir

engelli birisine 3 sne sonra devrediliyor diye biliyorum önceden 2 yılda idi 1 yıl artmış oldu.5 sene sonrada istenilen kişiye satılabılır yalnız engelli harici bir kişi alırsa gerekli vergi yukumluluklerını ödemek zorunda.10 yılın sonundada hıc bır ödeme yapılmadan istenilen kişiye satılabilir.işin özü bu dur

bu durumda ben aracımı artık satabilirim.

almanyadan getireli 4buçuk yılı geçti.

Sat ama resimlerini buraya koy sitenin kuralları gereği resimsiz ilan ekleme resimlerini koy herkez görsün ben bile merak ettim aracı hosuma gider alırım ben almazsam baskası alır ama resim koy sen alıcısı daha çabuk çıkar.Resim eklemeyi bilmiyorsan ben sana ögretebilrim çok kolay.

Arkadaşlar aracın fiyatını 2 bin tl indirdim.son fiyat olarak 11 bin tlye satmaya karar verdim.

valla kardeş sendekı aracın aynısından bende var üstelik satılamaz olayıda yok ıthal diil anlayacagınız ben o fiata satamıyoum sen biraz zor satarsın gibi (tamamıyle orjınal degişen yok servıs bakımlı )üstelik

Güzel arkadaşım sen engelli aracı satıyorsun, ayrıca araç bağlı satılıyo, alan 5 sene satamıcak, o yüzden fiyatı bence 7.000 lere çekersen belki satılır dicem çünkü engellilere uygulanan 5 yıllık satılamaz kaydı ile vergi indirimi yapılarak 0 km bir aracı (örnek hyundai) 15.000 tl gibi bir fiyata alabilmekteler hemde 4 yıl vade ile. :( üzülerek söylüyorumki çok zor bu fiyata satman, ya fiyatı iyice düşür, yada satmaktan vazgeç kullan.

evet doğru 7bine çekmesi lazim katiliyorum serkanabiye ;) 7bine koy 2saatte satilir

bana aktiliyormusun olum esat seni fena yaparım bak doğru gonuş :D:D:D

:D:D:D
pardon serkan abi sanna katiliyorum diyeçektim klavye sürçmesi;)

merhaba arkadaşlar vala ahmet kardeş ben aracına talibim bende 2005 yılında tırafik kazası sonucu omirilik felçlisi oldum arkadaşların dediği gibi 7 bin e satarsan ben alıırım ama indiremesende inşalah hayırlısı ve daha yüksek fiyet veren biirisiyle anlaşırsın ben araca tertibat falan derken bana yine 9 bin e mal olur benim 6 bin nakitim var diğerinide borç falan ederim alırım çok hevesliyim inanki bana bu kıyağı yaparsın çok sevinirim saygılarımla devran çetin tel 05393168479

serkanabi;
abi bu 4 yıl vade olayını biraz acarmısın nasıl oluyor ben vadeli arac almak istiyorum

ya ıyıde bu aracı alanda 5 yıl satamayacak almanyadan bırıncı el getırtmek varken mayısa kadar bekle hakkaTEN dedıgın fıyata alıyım?

abi bu 4 yıl vade olayını biraz acarmısın nasıl oluyor ben vadeli arac almak istiyorum

Taşıt anahtar teslim fiyatının %85 ine kadar kredi veren Anadolubank
benim bulabildiğim en düşük geri ödemeli banka. O bankaya göre örnek veriyorum.

Peşinat için en az 1.500 tl nakitin olacak + 500 tl dosya ücreti + 1.000 tl civarı kasko = toplam 3.000 tl nakit para olması gerekiyor...

Yine Kaskoyu Anadolubank dan yaptırarak ekstra indirimden faydalanıyorsun ve 15.000 tl kredi bankadan çekiyorsun (peşinatınla birlikte 16.500 tl lik bir araç alıyorsun diyelim) aylık ödemen gereken tutar

çekilen kredi : 15.000 tl

48 ay X 428.35 tl = 20,560.80 TL (banka faizyle birlikte 4 yılda geri ödenen miktar) .

İSTENEN BELGELER :

Kimlik Belgesi (Nufus cüzdanı veya Ehliyet). Başvuru Formu. Şirket Ortağı: Vergi levhası veya Ticaret Sicil Gazetesi"nde yer alan kuruluş ilanı fotokopisi) Bilanço ve Gelir Tablosu son 3 yıla ait), Ücretliler: Maaş bordrosu veya net maaş tutarını gösteren işyerince onaylı belge, Serbest Meslek Sahibi: Vergi levhası, Emekli maaşı alanlar için hesap cüzdanı, Son döneme ait su/elektrik/doğalgaz/telefon/ cep telefonu faturası veya ikametgah belgesi (kişi veya aileden biri adına).

5500tl faiz ile araba almak hiç mantikli değil zaten sifir araci aldigin an kontak çevir sat 5bin zarar ederek satiyorsun piyasasa araba dolu 2.el temiz al 2008model 15-16bine kafan rahat olsun.

hem 2.el araci saterken de zarar etmezsin taş çatlasa bin tl zarar edersin oda 2-3yil kullandiktan sonra satarsan

Üst Alt